medrek.se

Undersköterska till korttidspool

Ansök nu

Undersköterska till korttidspool

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande.

Finspångs kommun har idag drygt 22 000 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. I arbetet med detta är skolor och utbildning utpekade som centrala framgångsfaktorer. Finspångs kommun arbetar aktivt för att de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030, ska prägla kommunens styrning och ledning.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har cirka 1 800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018.Beskrivning
Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska i Bemanningscentralens korttidspool.

Det vi erbjuder dig är ett omväxlande och roligt arbete, som främst innefattar omvårdnadsarbete inom Finspångs kommuns äldreomsorg. Det kommer även att finnas viss möjlighet för arbete inom social omsorg, måltidsservice samt lokalvård.

Korttidspoolens funktion är att fylla upp för ordinarie personals korttidsfrånvaro, vilket medför att arbetet är förlagt på flera olika enheter i kommunens verksamheter. Arbetet kan därför innebära att du tjänstgör på mer än en arbetsplats under ett skift, och att du kan arbeta både i centrala Finspång samt i Hällestad och Rejmyre. Arbetstiden är schemalagt under dagar och kvällar, måndag till söndag.

Ett arbete som undersköterska i korttidspoolen innebär att du arbetar där du behövs som bäst, vilket gör att du verkligen har möjlighet att fokusera på de personer vi finns till för i våra verksamheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har körkort B samt har tillgång till egen bil. Du behöver vara flexibel, kunna strukturera och planera ditt eget arbete samt ha en god samarbetsförmåga. Det ses som självklart att du är ansvarsfull och initiativtagande, samt att du känner en arbetsglädje och stolthet över ditt yrke. Du ska även ha ett gott bemötande mot alla du möter i ditt arbete, oavsett om det är brukare, kunder, anhöriga eller kollegor. Vidare har du en positiv inställning till förändringar, du har lätt att ställa om vid ändrade förutsättningar och du kan hantera stressade situationer.

Det är även viktigt att du har god datorvana och du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Undersköterska till korttidspool

Finspångs kommun