medrek.se

Undersköterska till KOU-mottagningen, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-21

Ansök nu

Undersköterska till KOU-mottagningen, Södertälje sjukhus

Är du vår nya kollega? Vi söker nu dig, yrkeserfarna undersköterska, till vårt trivsamma och kompetenta arbetslag på KOU-mottagningen. De tre specialistområdena vi handhar hos oss är ortopedi, kirurgi och urologi. Mottagningen ligger i sjukhusets nya behandlingsbyggnad där lokalerna är nya, ljusa och med behaglig ventilation. Hos oss arbetar sjuksköterskor med specialistinriktning och undersköterskor med bred yrkesmässig kompetens.

Undersköterska på Södertälje sjukhus:  
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en KOU-mottagning. Du assisterar vid läkarmottagningar och kommer att handha egna patienter på sikt. Att gipsa, behandla sår och hantera endoskop ingår i dina arbetsuppgifter.    

Dina personliga egenskaper:  
Vi söker dig som är positiv i ditt sätt och har förmågan att se möjligheter. Du tycker om att arbeta självständigt, men har också en stark känsla för teamarbete. Som person är du ansvarstagande, effektiv och lösningsfokuserad. Du har inga problem med att tempoväxla i dina arbetsuppgifter. Medarbetardrivet förbättringsarbete är en självklarhet för dig i din arbetsvardag, likaledes yrkesmässig utveckling.

Dina kvalifikationer:  
Du är utbildad undersköterska och har yrkeserfarenhet från sjukhus. Du är en god kommunikatör i svenska språket, skriftligt såväl som muntligt. Meriterande med erfarenhet från en ortopedi, urologi och kirurgisk mottagning samt med erfarenhet och/eller gipsutbildning. 
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering.  

Anställningsform:  
Vikariat t.om augusti 2021 med chans till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Heltid. Dagtid.

Om Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Direktbuss från Liljeholmen tar 25 minuter. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!  

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Undersköterska till KOU-mottagningen, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus