medrek.se

Undersköterska till Laboratorier för Närvård och preanalys på Lidingö och Östermalm

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-26

Ansök nu

Undersköterska till Laboratorier för Närvård och preanalys på Lidingö och Östermalm

Karolinska Universitetslaboratoriet och Funktionsområdet Laboratorier för närvård och preanalys (LNP) söker nu nya medarbetare både för fast anställning och för vikariat. LNP 6 finns på åtta olika platser på Lidingö och Östermalm där vi bedriver laboratorier i primärvården och provtagningscentral. 
 
Om tjänsten 
På LNP möter vi patienten i samband med provtagning. Vi har även en stor del i det preanalytiska förfarandet av prover.  
 
Vi strävar efter ett positivt arbetsklimat med en hög team- och verksamhetskänsla samt en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för vår personal. Du erbjuds trevliga arbetskamrater och personlig utveckling.  
 
Arbetsuppgifterna består av:  
Venös och kapillär provtagning på vuxna och barn  
Kvalitets- och patientsäkerhetsarbete  
Preanalys och akuta analyser som ingår i patientnära analys sortiment.  
Arbete med flödesförbättringar enligt LEAN 
 
LNP har ett gemensamt bemanningsansvar vilket betyder att alla medarbetare har en grundplacering men kommer att vid semestrar och sjukdomar att få hjälpa till att bemanna andra laboratorier inom sektionen. Vi ser gärna att sökande vill arbeta på Lidingö. 
 
Vi söker  
Ett intresse för patientarbete och provtagning inom laboratoriemedicin ser vi som en självklarhet. Vi söker även dig som har en utpräglad servicekänsla och förmåga att sätta dig in i både patientens, kundens och verksamhetens behov samt alltid försöker ge den bästa servicen.  
 
Kvalifikationer  
Du är utbildad undersköterska. Erfarenhet av provtagning och arbete inom laboratorieverksamhet är meriterande. Kunskaper inom flödesförbättringsarbete är även det meriterande. 
 
Varmt välkommen att söka! 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
------------------------------------------------------------------------------
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Pyrola Boberg 
Sektionschef LNP 6
contacticon mobile 070-167 11 16

Fackliga representanter
Kommunal: Catharina Häggbom, catharina.haggbom@sll.se

Dela detta jobb

Undersköterska till Laboratorier för Närvård och preanalys på Lidingö och Östermalm

Karolinska Universitetssjukhuset