medrek.se

Undersköterska till larmgrupp

Företag Habo kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Undersköterska till larmgrupp

Arbetsplatsen
Undersköterska till nystartad larmgrupp

Är du en flexibel undersköterska med sinne för teknik som söker nya utmaningar? Gillar du ett arbete där ingen dag är den andra lik? Då vill vi gärna få bli din nya arbetsgivare!

Hemtjänsten i Habo kommun genomför ett spännande förändringsarbete och startar nu upp en larmgrupp med ansvar för att installera digitala lås och trygghetslarm samt för att svara på de trygghetslarm som inkommer. Larmgruppens arbete bygger på ett gott samarbete inom den egna arbetsgruppen, med hemtjänsten och hemsjukvården. Vi har ett gemensamt ansvar för att ge god omvårdnad och trygghet för våra brukare. Du får möjlighet att tillsammans med hela gruppen vara med och starta upp verksamheten utifrån uppdraget.

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.

Habo kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som månar om sina medarbetare och verkar för en god arbetsmiljö. Vår värdegrund i Habo kommun utgår från ENA, vilket står för Engagemang, Närhet och Ansvar. Vi erbjuder dig flera olika förmåner, för att du ska trivas och må bra på arbetet och på din fritid. Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år.

 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att besvara inkomna larm samt utföra insatser kopplade till dessa. Du kommer även att ansvara för att installera, montera och hantera inkomna felanmälningar gällande digitala lås samt trygghetslarm. Du kommer även arbeta kontinuerligt med att bevaka att funktionen av trygghetslarmet fungerar.

Arbetstiden är varierande, verksamheten är bemannad 07:00-22:00. Du kommer att arbeta både dag, kväll och helg enligt schema.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som trivs med att ha ett varierande arbete och har lätt för att fatta snabba beslut. Du trivs bra med att jobba i en händelsestyrd verksamhet där man aldrig riktigt vet vad arbetsdagen kommer att erbjuda. Du har lätt för att lära dig ny teknik och nya IT-system, och tycker att det är roligt att arbeta både med människor och med datorer och teknik.

Du är en lugn och trygg person som kan arbeta strukturerat, lugnt och metodiskt i de utmaningar du ställs inför. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande både mot brukare och kollegor och har en god förmåga att anpassa ditt bemötande till olika personer och situationer. Du trivs med att arbeta i team men fungerar även självständigt och tar ett stort eget ansvar. Tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst och larmpatrull är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.
 

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker kontinuerligt därför kan tjänsterna bli tillsatta innan annonstiden har gått ut.
Antal platser: 6

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2023-02-05
Arbetsgivarens referensnummer: 2023-400

Upplysningar
Karin Malmström
Enhetschef
036-4428311
karin.malmstrom@habokommun.se

Facklig företrädare nås via kommunens växel
036 442 80 00

Dela detta jobb

Undersköterska till larmgrupp

Habo kommun