medrek.se

Undersköterska till Lung och allergimottagningen på Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-14

Ansök nu

Undersköterska till Lung och allergimottagningen på Huddinge

Anställningsform  

Graviditets vikariat 2019. Heltid mån-fre dagtid.  

Tillträde snarast eller efter överenskommelse.  

Vår mottagningsverksamhet är belägen på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge.   

Om tjänsten  

Som undersköterska på mottagningen har du en central roll i patientnära vård och arbetar i team med läkare och sjuksköterskor. Arbetsuppgifterna innebär spirometrier, pricktester, tidsbokning i TakeCare, provtagning samt andra sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska på en mottagning.  

Vi söker  

Vi söker dig som har arbetat några år inom yrket med erfarenhet av mottagningsarbetet och som vill utvecklas i din yrkesroll. Du behöver vara duktig på att kommunicera med både kollegor och patienter. Vidare söker vi dig som är ansvarstagande och tar eget ansvar för patienterna som finns hos oss.   

Kvalifikationer  

Krav: Utbildad undersköterska med ett par års erfarenhet av mottagningsarbete.  

Behärska svenska språket i tal och skrift.  

Meriterande: Erfarenhet av Lung- och allergi samt vana av att arbeta i TakeCare.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Anna Malm 
Omvårdnadschef
 072-469 88 32

Fackliga representanter

Kommunal 010-442 70 00

 

Dela detta jobb

Undersköterska till Lung och allergimottagningen på Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset