medrek.se

logo

Undersköterska till Magnoliagården som vill göra skillnad!

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

Undersköterska till Magnoliagården som vill göra skillnad!

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Magnoliagården är ett vård- och omsorgsboende med demens- och somatisk inriktning beläget i centrum av Staffanstorp. Boendet erbjuder 75 platser fördelat på 7 enheter varav 3 enheter är demensenheter och 4 enheter är somatiska enheter. Magnoliagården drivs på uppdrag av Staffanstorps kommun. På plats finns verksamhetschef, enhetschef gruppledare, paramedicinare, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, Leva Livet inspiratör, lokalvårdare, fastighetsskötare samt många engagerade undersköterskor och vårdbiträden.

Vi erbjuder våra boende omsorg och service av hög kvalitet genom en personlig, effektiv och kundanpassad organisation. Varje dag ska vara värdefull för våra boende. För att lyckas med detta måste vi bl.a. ha motiverade, engagerade och nöjda medarbetare.

Forenede Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, förmånserbjudanden, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska arbetar du i team, tillsammans med ansvarig sjuksköterska samt rehab och aktivitetsteamet. Du ansvarar för omvårdnadsinsatser till den boende utifrån beslut, genomförandeplan och vårdplaner. Du ansvar för att arbeta utifrån gällande lagstiftningar, rutiner och policys. Du deltar i den dagliga planeringen och följer upp att insatser blir utförda med gott resultat. Du dokumenterar i vårt journalsystem.
I arbetet ingår samtal och kontakt med närstående.

Du ska kunna arbeta självständigt med sedvanliga undersköterskeuppgifter, samt dagligen samarbeta med dina kollegor och tillsammans utveckla verksamhetens vård och omsorg.

KVALIFIKATIONER
Som person är du självständig, ansvarsfull, har god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:
Erfarenhet av äldreomsorg är ett krav, erfarenhet av demens är meriterande

ERFARENHET KRÄVS
Ja

KRAV
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Deltid 75% Dag och kväll. 
Provanställning på 6 månader tillämpas.

LÖN
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2023-10-30
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Emelie Borgström
Verksamhetschef
Magnoliagården
Telefonnummer:0704-201470
Melj: emelieb@forenedecare.se


UTDELNINGSADRESS
Norregatan 8

POSTNUMMER
245 31

POSTORT
Staffanstorp

KOMMUN
Staffanstorps kommun

LÄN
Skåne

 

Dela detta jobb

logo
Undersköterska till Magnoliagården som vill göra skillnad!

Forenede Care