medrek.se

logga

Undersköterska till Medicinavdelning 2, Örnsköldsvik

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Undersköterska till Medicinavdelning 2, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Medicinavdelning 2 i Örnsköldsvik tillhör Närsjukvårdsområde Norr (medicin, akutmottagning och geriatrik). På vår avdelning arbetar vi främst med inriktning mot njurmedicin och hematologi. Vi har 12 vårdplatser. På avdelning jobbar vi i team med sjuksköterska. läkare, sjukgymnast och arbetsterapeut.

Nu söker vi två undersköterskor till Medicinavdelning 2 för vikariatanställning fr om 2022-04-01 t om 2022-08-31.

Arbetsuppgifter

I rollen som undersköterska hos oss ansvarar du för sedvanliga undersköterskeuppgifter med inriktning på njur-och hematologi som till exempel omvårdnad, provtagning och kontroller. Arbetet är varierat och ger goda förutsättningar att lära sig nya saker. Vi jobbar med god patientomvårdad på vår avdelning, där ingår exempelvis att man gör riskbedömningar och sätter in rätt åtgärder för att hålla en god patientsäkerhet. Kravet på avdelningen är att alla följer basala hygienrutiner. Arbetet innebär helgarbete igenomsnitt varannan helg med önskeschema.

Kvalifikationer

Vi söker dig som genomfört vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande, erfarenhet inom njur och hematologi är meriterande. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Som undersköterska hos oss arbetar du dag, kvällar, nätter och helger varpå det är viktigt att du kan och vill arbeta obekväm arbetstid.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en strukturerad person med förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du arbetar självgående och är noggrann och kvalitetsmedveten. Vi ser också att du har en god empatisk förmåga där du kan sätta dig in i andra människors situation och anpassa ditt bemötande därefter. För oss är det viktigt att du har en positiv attityd till ditt arbete och bidrar till god stämning i arbetsgruppen.

På vår avdelning har vi bra sammanhållning och arbetar för att bibehålla en god arbetsmiljö. Under terminerna har vi som ambition att ha utbildning 2 gånger i månaden för att alla ska få möjlighet till kompetensutveckling.

Välkommen med din ansökan!

När du inkommer med din ansökan ska du bifoga betyg samt examensintyg/diplom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Lundin

Enhetschef

Telefon: 076-1372246

E-post: maria.lundin@rvn.se

Tony Olsson

Kommunal Västernorrland

Telefon: +4666089526

E-post: tony.olsson@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Medicinavdelning 2, Örnsköldsvik

Region Västernorrland