medrek.se

logga

Undersköterska till Medicinavdelning 24, Sundsvall Sommaren 2024

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Undersköterska till Medicinavdelning 24, Sundsvall Sommaren 2024

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler, vi är cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer. Medicinavdelning 24 i Sundsvall, är en internmedicinskvårdavdelning med 16 vårdplatser och inrymmer nefrologi, gastroenterologi, endokrinologi och reumatologi.

Nu söker vi undersköterskor för sommarvikariat till vår avdelning. Vikariaten avser heltidsarbete för perioden 2024-06-03 till 2024-09-01.

Arbetsuppgifter

Vi kan erbjuda dig mycket varierande, utvecklande och intressanta arbetsuppgifter tack vare de olika specialiteter som är representerade på avdelningen. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande undersköterskeuppgifter på medicinskvårdavdelning som exempelvis patientomvårdnad, provtagning, assistera vid undersökningar med mera. Du blir en del av ett team som präglas av gott samarbete och som har nära till skratt. Vi är stolta över vår verksamhet och vi har en mångårig erfarenhet av multiprofessionellt teamarbete runt våra patienter. Medarbetarna på sektionerna har en stark sammanhållning i både med- och motgång och där teamkänslan i arbetsgruppen utgör stommen. För oss står patienten i centrum och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar, internutbildning och patientsäkerhet.

Kvalifikationer

Du som söker har genomfört vård- och omsorgsprogrammet med inriktning akutsjukvård eller motsvarande. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Det är meriterande för tjänsten om du har tidigare erfarenhet av arbete på sjukhus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du kan skilja på det personliga och professionella samt att du förhåller dig till det som är anpassat för situationen. Det är viktigt för oss att du trivs med teamsamverkan och att du arbetar bra med andra kollegor. Det är också viktigt för att du har ett bra bemötande och att du är serviceinriktad, vilket i rollen innebär att vara uppmärksam och tillmötesgående samt ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

När du inkommer med din ansökan ska du bifoga bevis om skyddad yrkestitel, betyg samt examensbevis/diplom
Intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Rickard Aufrecht

Enhetschef

Telefon: +4660184803

E-post: rickard.aufrecht@rvn.se

 

Oscar Dunberg

Enhetschef

Telefon: +4660183803

E-post: oscar.dunberg@rvn.se

 

Veronica Mattsson

Kommunal Västernorrland

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

 

Rosalie Andersson

Kommunal Västernorrland

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Medicinavdelning 24, Sundsvall Sommaren 2024

Region Västernorrland