medrek.se

Undersköterska till mottagning Endokrina tumörer och Sarkom

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Undersköterska till mottagning Endokrina tumörer och Sarkom

Vi erbjuder
Bröst-, endokrina tumörer och sarkom är ett av patientområdena som ingår i Tema Cancer. Vårt patientområde är uppdelat i flera patientflöden, de två största av dessa är Bröstcentrum samt Endokrina tumörer och Sarkom. Inom patientflödena finns det öppenvård, slutenvård och medicinsk behandling. Vi utreder, opererar och behandlar bröstcancer, benigna tumörer och cancer i tyreoidea, neuroendokrina tumörer i buk (NET) samt mjukdelstumörer. Vi är stolta ensamutövare i Stockholms läns landsting när det gäller endokrinkirurgi och mjukdelssarkom.

Många cancerpatienter behöver både kirurgisk och onkologisk behandling. Därför har vi i vårt patientområde valt att slå ihop cancerkirurgi med onkologi och på det sättet samla olika kompetenser kring patienten. Samlad kirurgisk och onkologisk vård betyder bättre kontinuitet, kortare väntetider samt förbättrad patientsäkerhet

 

 

Om tjänsten
De huvudsakliga arbetsuppgifterna som undersköterska på mottagning består av att ansvara för administrationen före, under och efter de planerade läkarmottagningarna samt bevaka ledtider för våra patienter. Du deltar i bokning av patienters besök, bevakning av väntelistor med mera. Du ansvarar för i ordningsställande av mottagningsrum dagligen.

I arbetsuppgifterna ingår att utföra basal omvårdnad efter patientens behov samt att medverka i särskilda ansvarsområden inom den basala omvårdnaden som till exempel sårvård.

I uppgifterna ingår viss hantering av patientärenden i TeleQ samt via 1177.

Övriga ansvarsområden är till exempel förråd och textilier, kvalitetsuppföljning av hygien- och klädregler samt miljö.

 

 

Vi söker
För att kunna ge patienterna en optimal vård krävs ett multiprofessionellt omhändertagande. Detta innebär ett nära samarbete med andra professioner som läkare, sjuksköterska, dietist, sjukgymnast samt kurator.

Vi söker dig som är:

  • noggrann
  • har god samarbetsförmåga
  • flexibel

 

 

 

 

 

Kvalifikationer
Krav:Utbildad undersköterska

 

Meriterande: Det är meriterande om du tidigare arbetat med mottagningsarbete, kirurgi eller onkologi

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Undersköterska till mottagning Endokrina tumörer och Sarkom

Karolinska Universitetssjukhuset