medrek.se

Undersköterska till Mottagningsenheten Tema Åldrande, Huddinge.

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-08-14

Ansök nu

Undersköterska till Mottagningsenheten Tema Åldrande, Huddinge.

Vi erbjuder
På mottagningsenheten i Huddinge tar vi emot både yngre och äldre patienter med minnesproblematik som kommer för utredning, behandling eller uppföljning. Genom att jobba med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. 

På vår mottagning är vi stolta över vår kreativa och stimulerande arbetsmiljö. Vi jobbar i ett team där alla känner sig välkomna, vi stöttar varandra och ser till att alla mår bra på jobbet. Vi satsar på ett bra ledarskap på arbetsplatsen. 

Om tjänsten 
Som undersköterska och tillsammans med en kollega på mottagningen för lumbalpunktion har du ett omväxlande arbete och central roll i patientnära vård under besöket.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara blodprovstagning för både forskning och kliniska analyser, telefonkontakt med patient, samt att vara med och assistera läkare vid mottagningsbesöket för att genomföra en lumbalpunktion. 

Du kommer att jobba med administration och även övriga mottagningsarbeten kan ingå såsom EKG, stöd för patienter och anhöriga under och efter besök, hålla koll på förrådet, beställa varor och fylla på material i förråd, mm.

Tjänsten avser tillsvidare anställning. Arbetstider är dagtid, måndag till torsdag, 20 tim/vecka. 

Vi söker 
Vi söker dig som är utbildad undersjuksköterska och har jobbat minst 1 år inom demenssjukvård. Du har en god samarbetsförmåga, värdesätter teamarbete och är flexibel i ditt sätt att arbeta.

Du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill driva vården runt patienten framåt.

Du har ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande mot våra patienter och deras anhöriga. 

Du är en positiv och glad person som är öppen för förändringar, beredd att ta initiativ och vill vara delaktig i att utveckla Tema Åldrande. 

Vi förväntar oss att du arbetar enligt Karolinskas grundvärderingar – ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. 

Kvalifikationer 
Utbildad undersjuksköterska med minst 1 års erfarenhet gärna inom demensvård och med god datorvana.

Meriterande: Erfarenhet från mottagningsarbete och/ eller geriatrisk vård.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval. Glöm inte att bifogade dina examensbetyg i din ansökan. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 

1. Personligt brev
2. CV
3. Övriga bilagor ( bifogas i förekommande fall)

- Examensbetyg 

 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Undersköterska till Mottagningsenheten Tema Åldrande, Huddinge.

Karolinska Universitetssjukhuset