medrek.se

Undersköterska till nattjänst hos Klinisk kemi och KUL24Sju Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Undersköterska till nattjänst hos Klinisk kemi och KUL24Sju Huddinge

Karolinska Universitetslaboratoriet (KUL) är laboratoriet i framkant. Vi erbjuder ett multidisciplinärt laboratorium där vi strävar efter den bästa servicen och det moderna ledarskapet. Funktionsområdet Klinisk kemi och KUL 24Sju inom Karolinska Universitetslaboratoriet omfattar laboratorierna vid universitetssjukhusen i Solna och Huddinge samt vid Danderyds sjukhus, Södersjukhuset, Södertälje sjukhus och Norrtälje sjukhus. Analysarbetet på våra laboratorier bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalitet och flödesarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar och följa behandlingseffekter.

Sektion 24Sju Huddinge bedriver verksamhet dygnet runt och är lokaliserad på Huddinge sjukhus. Sektionen är indelad i fem olika områden: Kund/Preanalys, Allmän-, & Immunkemi, Hematologi, Koagulation/Övrig kemi och patientnära analysverksamhet samt PCR. Sektionens personal roterar mellan de olika områdena.

Om tjänsten 
Arbetsplacering på området Kund/Preanalys. Arbetsuppgifterna består i preanalytiskt omhändertagande av inkommande laboratorieprover.

I tjänsten ingår arbete måndag-lördag. Upplärning kan komma att ske dagtid. Nattjänst och deltid 70 %.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi söker 
Vi söker dig som är serviceinriktad och har ett intresse och nyfikenhet för laboratoriearbete. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i högt tempo.

Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet.

Erfarenhet av arbete vid ett kliniskt laboratorium är meriterande men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är undersköterska eller har annan adekvat utbildning eller erfarenhet inom laboratoriemedicin. Har du erfarenhet av arbete på ett kliniskt kemiskt laboratorium är det meriterande men inte ett krav. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift.

Övrig information 
Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar, kurser och temadagar. Du har möjlighet att erhålla en friskvårdssubvention.

Intervjuer kommer att ske löpande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  
2. CV
3. Utbildningsbevis som undersköterska
 För klinisk personal genomförs en hälsoundersökning innan nyanställning.

 
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Deltid
Kontakt
Susanne Dehmer 
Sektionschef
contacticon phone 076- 050 1419

Fackliga representanter
Kommunal, Naciye Yildiz, 08-517 724 26, naciye.2.yildiz@sll.se.

Dela detta jobb

Undersköterska till nattjänst hos Klinisk kemi och KUL24Sju Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset