medrek.se

Undersköterska till ögonklinik

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-03

Ansök nu

Undersköterska till ögonklinik

Vi söker
För kunds räkning rekryterar vi en undersköterska till en ögonklinik i Stockholm/Söderort.

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning samt arbetslivserfarenhet inom medicinsk specialistvård, ögonsjukvård och har erfarenhet från mottagningsarbete. Det är viktigt att du är engagerad, har servicekänsla och kan arbeta självständigt med att informera, instruera och ha kontakt med många människor, både patienter, anhöriga och kollegor.

Vidare ställer arbetet krav på mycket god samarbetsförmåga och att du skall vara självständig, flexibel och initiativrik. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Krav är att du har arbetat i journalsystemet TakeCare och meriterande är också tidigare arbete på en ögonmottagning.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på ögonmottagningen kommer du att arbeta med att utföra förberedande undersökningar på patienter som ska till läkare och sjuksköterskor. I arbetet ingår även administrativa sysslor såsom remisshantering, sköta bokningar och skicka kallelsebrev.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Undersköterska till ögonklinik

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering