medrek.se

Undersköterska till Ortopedavdelning

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-31

Ansök nu

Undersköterska till Ortopedavdelning

Om oss

Vi är en vårdavdelning som hjälper människor med skador inom rörelseapparaten, antingen på grund av en akut skada eller för en planerad operation. De akuta skadorna är oftast olika typer av frakturer, exempelvos ben, armar eller rygg.

Vi hjälper även människor med muskelskador, senskador, luxationer och olika typer av smärttillstånd relaterad till rörelseapparaten. De planerade inläggningarna är oftast olika protesoperationer, vanligast i höft eller knä. Vi utför även revisionsoperationer av proteser samt tar hand om komplikationer relaterat till proteskirurgin. 

Vi erbjuder

Självklart får du ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Som undersköterska arbetar du tätt tillsammans med sjuksköterska, fysioterapeut, läkare och arbetsterapeut för att stötta och behandla patienten under sin vistelse hos oss. Dina arbetsuppgifter som undersköterska hos oss är att arbeta mycket med mobilisering hos patienterna, men också som tidigare nämnts ett nära samarbete med övriga professioner för att främja patientens delaktighet och hälsa.

Anställningsformen är timanställning vid behov.

Vi söker

Vi söker dig som är flexibel. Du finner dig i en föränderlig vardag och anpassar dig till vad omgivningen kräver. Vidare ser vi att du är självständig och samarbetsorienterad. Dessutom ser vi att du följer upp rutiner och  arbetar enligt yrkesetiska koder. Du skapar både delaktighet och samsyn i vårdmötet samt visar respekt för patient och närstående. 

Kvalifikationer 

Krav: 
- Utbildad undersköterska i form av examen från Omvårdnadsprogrammet (2500 gymnasiepoäng), Komvux vårdutbildning (minst 1350 poäng) eller annan likvärdig utbildning

Meriterande: 
- Ortopedisk erfarenhet

Välkommen med din ansökan till oss på ortopedavdelningen inom trauma och akut kirurgi!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev 
2. CV
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation 

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg från din undersköterskeutbildning.

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) och en vårdadministrativ enhet.

Tema Akut och reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagande av den akut sjuka patienten samt högspecialiserad vård. I uppdraget ingår även att säkerställa forskning och utbildning inom dessa områden.


Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Undersköterska till Ortopedavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset