medrek.se

logga

Undersköterska till Östgötagatans hemtjänst

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-09-28

Ansök nu

Undersköterska till Östgötagatans hemtjänst

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång och väletablerad erfarenhet av äldreomsorg.

Leanlink Äldreomsorg driver Östgötagatans servicehus med 33 lägenheter, lunchservering och fritidsaktiviteter. Servicehuset ligger beläget på Östgötagatan 51 B i innerstaden i stadsdelen Vasastaden. Här finns restaurang och i anslutning till restaurangen har vi tillgång till uteplats i en vacker miljö.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi på Östgötagatan fyra nya kollegor som vill bli en del av vårt härliga gäng. Tjänsterna är tillsvidare och förlagda på 100%. Din arbetstid kommer vara förlagd till dag, kväll och helg. 

Hos oss får du arbeta med att tillgodose kundernas individuella behov.  Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i att skapa en meningsfull vardag för våra kunder. Du kommer att arbeta för att skapa möjlighet till social samvaro och delta i olika aktiviteter exempelvis sång, matlagning och trädgårdsarbete. I tjänsten som undersköterska ingår även omvårdnadsuppgifter vilket innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor samt medicinska insatser. 

Vi arbetar utifrån IBIC (individens behov i centrum) och med individens bästa i fokus. Vårt arbete präglas även av ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att se till det friska och locka fram personens egna förmågor. 

I tjänsten kommer du få möjlighet till utveckling i din roll då du kommer att bli tilldelad ett kontaktmannaskap för ett antal individer. Detta innebär att du deltar vid välkomstsamtal där du tillsammans med kunden planerar stödinsatser. Du ansvarar för kundens genomförandeplan och dokumenterar i systemet Treserva. I rollen ingår det även att ha en nära kontakt med anhöriga och andra samverkansparter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd utbildning inom vård och omsorg, samt erfarenhet av arbete eller praktik inom området. Du har också kunskap om salutogent förhållningssätt, och har du kännedom om lågaffektivt bemötande ser vi det som meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbetssättet IBIC. 

Då vi färdas med cykel mellan våra kunder är det ett krav att du kan cykla. 

Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har förmåga att använda digitala verktyg i ditt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystem.

Som person är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt. Du arbetar även bra tillsammans med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Det är också viktigt att du har en empatisk förmåga som innebär att du kan sätta dig in i andras perspektiv och situation. 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidare. 

Sysselsättningsgrad: 100%. 

Antal lediga befattningar: 4st.

Ref. nr: 10079

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev. 

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Östgötagatans hemtjänst

Linköpings kommun