medrek.se

logga

Undersköterska till Östgötagatans hemtjänst

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Undersköterska till Östgötagatans hemtjänst

Dina arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta med att ge god service, skapa fina relationer och bidra till höjd livskvalitet för den enskilde. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i att skapa en meningsfull vardag för våra medborgare i behov av stöd, vård och omsorg.  I tjänsten som undersköterska ingår omvårdnadsuppgifter, såsom personlig omvårdnad och medicinska insatser som delegeras av sjuksköterska samt stöd och hjälp med praktiska saker i hemmet. Du står närmast individen och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du medverkar också vid vårdplanering och skriver social dokumentation.

Vi arbetar utifrån IBIC (individens behov i centrum) och med individens bästa i fokus. Vårt arbete präglas även av ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att se till det friska och locka fram personens egna förmågor. I tjänsten kommer du få möjlighet till utveckling i din roll då du kommer att bli tilldelad ett kontaktmannaskap för ett antal individer. Detta innebär att du deltar vid välkomstsamtal där du tillsammans med den enskilde planerar stödinsatser. Du ansvarar för dennes genomförandeplan och dokumenterar i systemet Treserva. I rollen ingår det även att ha en nära kontakt med anhöriga och andra samverkansparter.

Din arbetsplats

Leanlink är förvaltningen som bedriver äldreomsorg i kommunal regi i Linköping. Här finns det cirka 1200 tillsvidareanställda medarbetare. Linköpings kommun har lång och väletablerad erfarenhet av vård och omsorg för våra äldre invånare.    

Östgötagatans servicehus ligger beläget i innerstaden i stadsdelen Vasastaden med 33 servicelägenheter.Här finns restaurang och i anslutning till restaurangen har vi tillgång till uteplats i en vacker miljö. Du arbetar oftast själv hemma hos individen du hjälper, vilket skapar en nära relation och trevliga möten. I arbetet använder du cykel samt mobiltelefon för att t.ex registrera besök. Larmtelefonen hanterar våra planerare under dagtid vilket möjliggör att de kan fördela larmen till den som är närmast vilket har uppskattats av våra medarbetare.

Du som söker

Vi söker dig som har en godkänd utbildning inom vård och omsorg, samt erfarenhet av arbete eller praktik inom området. Det är meriterande om du har kunskap om samt erfarenhet av ett salutogent förhållningssätt, lågaffektivt bemötande och arbetssättet IBIC (Individens behov i centrum). 

Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har förmåga att använda digitala verktyg i ditt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystem. Att kunna cykla är ett krav. Önskar du arbeta nattetid är det ett krav att du har körkort för manuell växellåda.

Som person är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt. Du arbetar även bra tillsammans med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Det är också viktigt att du har en empatisk förmåga som innebär att du kan sätta dig in i andras perspektiv och situation. 

Vi kan erbjuda dig ett förmånligt kollektivavtal med Kommunal gällande exempelvis OB-ersättning. Därtill erbjuder vi dig 2800 kronor i friskvårdsbidrag. Du kan läsa mer i AB 20 i lydelse fr. o. m. 2022-01-01 eller HÖK 20 Kommunal.

Vi ser gärna att du börjar hos oss innan 2023-05-01 då vi innan dess vill ge dig de bästa förutsättningarna för att bli en del av denna nytänkande satsning!

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 5

Ref. nr: 10597

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Östgötagatans hemtjänst

Linköpings kommun