medrek.se

Undersköterska till Pacemakeroperation och Arytmilab

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Undersköterska till Pacemakeroperation och Arytmilab

Vi erbjuder 
Tema Hjärta Kärl bedriver högspecialiserad hjärtsjukvård, främst med inriktning mot kranskärl, arytmiutredning- och behandling, hjärtsvikt och hjärtklaffsjukdom och utredning och behandling av vuxna med medfödda hjärtfel.  
 
I det nya Karolinska är vården organiserad i flöden inom vilket man tar hand om en eller flera diagnosgrupper. Vården bedrivs på ett värdebaserat sätt och utfallet av vården är särskilt intressant. Detta betyder att vi sätter patienten i centrum och noga följer upp effekten av de insatser vi gör. 
  
Om tjänsten 
På arytmilab och i bradyflödet arbetar vi med pacemaker och defibrillatorbehandling av hjärtarytmier. Verksamheten inom flödet spänner från utredning av arytmier och inopererande av PM/ICD till uppföljning av PM/ICD behandling på mottagningen.
 
Inom flödet sker den mest avancerade PM/ICD behandlingen inom SLL med vissa unika ingrepp, elektrodextraktioner och barn, samt andra högspecialiserade ingrepp som hjärtsviktspacing i stor omfattning. Vi har verksamhet både i Solna och Hudddinge.
 
Tjänsten är ett vikariat som avser tidsperioden 2019-06-01 till 2020-12-31.
 
Vi söker 
För att bli framgångsrik i den här rollen är det viktigt att du är intresserad av varierande arbetsuppgifter, metodutveckling och teknik i en operationsmiljö. Du bör ha en god förmåga och intresse av att arbeta både självständigt och i grupp. Om du dessutom har en administrativ förmåga är det en fördel. 
 
Kvalifikationer 
Undersköterska med bakgrund inom kardiologi, med tidigare erfarenhet av operationsverksamhet värderas speciellt. 
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  
Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Fredrik Gadler 
Patientflödeschef
contacticon phone 08-517 758 77

Fackliga representanter
Kommunal: universitetssjukhuset.stockholm@kommunal.se

Dela detta jobb

Undersköterska till Pacemakeroperation och Arytmilab

Karolinska Universitetssjukhuset