medrek.se

Undersköterska till patientområde Cellterapi och allogen stamcellstransplantation, Huddinge

Ansök nu

Undersköterska till patientområde Cellterapi och allogen stamcellstransplantation, Huddinge

Vi erbjuder

Vi finns på M72-74 på Karolinska i Huddinge och är en av norra Europas modernaste avdelningar. Cast står för Cellterapi och allogen stamcellstransplantation. I den nya organisationen på sjukhuset ingår vi som ett patientomåde i Tema Cancer. Kliniken är ackrediterad enligt JACIE vilket innebär att vården är kvalitetssäkrad. Målet är att bota genom individanpassad cellterapi av högsta internationella standard.  
Vi behandlar både barn och vuxna främst från Stockholm men även utomläns och utomlands ifrån. Vårdtiden är tre till fem veckor. Sjukdomar som vi behandlar är bland annat leukemi, tumörer, MS, malignt melanom och immunbristsjukdomar. Patienterna har ett stort omvårdnadsbehov då de ofta är svårt sjuka och infektionskänsliga. Som undersköterska hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och avancera i din roll. Vi strävar hela tiden efter att kompetenshöja och kvalitetsförbättra verksamheten. Hos oss har vi alltid patienten i centrum.

Om tjänsten  

Vi arbetar i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och paramedicinare. Samarbetet är gott och nära och beslutsvägarna korta.  
I din roll som undersköterska kommer du att jobba nära patienterna och deras anhöriga. Arbetsuppgifterna består bland annat i att aktivt utföra omvårdnadsåtgärder, övervakning av vitalparametrar, nutrition, hygien, provtagning samt mobilisering.  
Arbetstiderna är dag/kväll samt helgtjänstgöring.

Vi söker  

Vi söker en driven, strukturerad och positiv medarbetare. Du har förmåga att hantera olika arbetstempon och är flexibel i ditt arbete. För oss är det är det viktigt att du delar Karolinska Universitetssjukhusets värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn samt vill arbeta i en miljö där vi bemöter varandra med respekt och omtanke.

Kvalifikationer  

Krav: Utbildad undersköterska samt tidigare erfarenhet inom akutsjukvård, företrädesvis inom slutenvården.  
Meriterande: Tidigare erfarenhet inom barnsjukvård är önskvärt, men inget krav.  

 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande.  

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Undersköterska till patientområde Cellterapi och allogen stamcellstransplantation, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset