medrek.se

logo

Undersköterska till Postiljonen

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-09

Ansök nu

Undersköterska till Postiljonen

Som undersköterska hos oss på Forenede Care arbetar du efter värdeorden ansvar, engagemang och omtanke. 

Varje dag på Forenede Care är du med och formar framtidens äldreomsorg tillsammans med kunniga och engagerade kollegor.

Vi söker nu en ny undersköterska till vårt hemtrevliga och havsnära äldreboende Postiljonen i Höllviken.
Postiljonen är ett särskilt boende med inriktning på demens och somatik och har 24 platser. Vi har även en dagverksamhet som är öppen måndag till fredag.

Hos oss får du kompetenta och hängivna kollegor som stöttar dig så att du kan utvecklas i din roll som undersköterska. Vi driver ett företag där du är med och växer tillsammans med oss.

I tjänsten som undersköterska hos oss kommer du att utföra vård och omsorg utifrån kundens önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med stort fokus på kvalitet och personcentrerad vård. Vi lägger stort fokus på teamarbete med kunden i centrum.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu en kollega på deltid till en tillsvidareanställning med provanställning med sysselsättningsgrad ”75 %” med startdatum den 1/2 eller enligt överenskommelse.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Visa upp ett intyg från Socialstyrelsen som undersköterska
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Vi ser det även som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg och demensvård.

För att trivas i tjänsten bryr du dig om dina medmänniskor, är bra på att skapa relationer, har ett stort engagemang och är serviceinriktad. Hos oss jobbar vi i team såväl som självständigt så det är viktigt att du är bekväm i den miljön.

Känner du igen dig i ovan?

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. I den mån det begärs ska du även uppvisa giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

  • Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som undersköterska får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.
  • Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.
  • Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.
  • Motion. Friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan till Verksamhetschef Rose-Marie Holmberg

Dela detta jobb

logo
Undersköterska till Postiljonen

Forenede Care