medrek.se

Undersköterska till Preanalytiska enheten, Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-18

Ansök nu

Undersköterska till Preanalytiska enheten, Huddinge

Vi erbjuder  

I Karolinska Universitetslaboratoriet ingår Laboratorier för närvård och preanalys (LNP) som erbjuder patientnära service och tjänster inom laboratoriemedicin. Vi erbjuder laboratorieverksamhet vid ett 60-tal vårdcentraler, husläkarmottagningar och närsjukhus inom Stockholms län, och ansvarar för preanalytiska enheten och provtagningscentraler på Karolinska Universitetssjukhuset.  

Vi är en utvecklingsorienterad verksamhet som bidrar till värdebaserad vård genom kund - och patientanpassade tjänster inom preanalys, patientnära diagnostik, biobankning, forskning, och utbildning.  

Preanalytiska enheten ingår i kliniken LNP och ansvarar för multidisciplinära provmottagningar i Solna och Huddinge. Vår verksamhet är i hög grad automatiserad och datoriserad för att möjliggöra multidisciplinärt preanalytiskt omhändertagande av stora provvolymer. Hos oss arbetar flera olika yrkeskategorier tillsammans för att säkerställa ett kvalitetssäkert provomhändertagande för vård respektive forskning.  

Om tjänsten  

Dina arbetsuppgifter består av multidisciplinärt provomhändertagande och registrering av remisser till flertalet funktionsområden inom Karolinska Universitetslaboratoriet. Du kommer att hantera inkommande prover på våra sorteringsautomationer och biobanksprover på våra alikvoteringsrobotar. Du har patienten i fokus och ger god service till enhetens kunder.  

Vi söker  

Vi söker dig med intresse för teknik och vilja att kontinuerligt arbete med flödes- och förbättringsarbete inom preanalys.  

Personliga egenskaper   

Du är strukturerad och ansvarsfull   

Dina arbetsuppgifter och den dagliga kontakten med personal, inom och utanför vår enhet, gör att vi värdesätter att du är serviceinriktad, flexibel och har en positiv inställning som bidrar till en god arbetsmiljö. Du vill engagera dig i enhetens verksamhet och bidra aktivt till dialog och utveckling.   

Det är viktigt att du arbetar utifrån Karolinskas värderingar; ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. 

Kvalifikationer  

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du måste behärska svenska språket väl i tal och skrift.  

Har du erfarenhet av arbete med multidisciplinärt preanalytiskt provomhändertagande och sorteringsautomationer är det meriterande men inte ett krav.  

 För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Lena Nyman 

Enhetschef LNP 8 
070-484 12 76

Fackliga representanter

Kommunal, Naciye Yildiz tel: 08 517 724 26

 

Dela detta jobb

Undersköterska till Preanalytiska enheten, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset