medrek.se

Undersköterska till punktionsmottagningen och cytologilaboratoriet i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Undersköterska till punktionsmottagningen och cytologilaboratoriet i Solna

Vi erbjuder  
Vi söker nu en driven och ambitiös undersköterska med mycket energi till sektionen Klinisk cytologi och hematopatologi. Tjänsten är förlagd till punktionsmottagningen samt cytologilaboratoriet på Karolinska universitetssjukhuset i Solna.  
 
Cytologisektionen vid Karolinska Universitetssjukhuset, Solna har en tonvikt på punktionscytologi med en stor punktionsmottagning som har öppet dagtid, måndag till fredag.  
 
Klinisk patologi och cytologi ingår i Karolinska Universitetslaboratoriet. Vi finns på Danderyds sjukhus, Södersjukhuset och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna. Vi är Nordens största patologilaboratorium och totalt hanterar vi cirka 300.000 prover per år. Här arbetar olika yrkeskategorier i ett nära samarbete.  
 
Om tjänsten  
Cytologilaboratoriet i Solna ligger i direkt anslutning till Stockholms största punktionsmottagning, vilket resulterar i stor variation av patienter och provtyper samt väldigt stor komplexitetsgrad av fallen. Detta ställer höga krav på våra medarbetare, men ger också möjlighet till utveckling, eget ansvar och kompetensöverföring mellan kollegorna.  
 
Arbetsuppgifterna är stimulerande med stor variationsgrad och innefattar allt från att assistera läkare vid punktioner, laborativt arbete med omhändertagande av färskt cytologiskt material, preparering och färgning av detsamma till mer administrativa uppgifter såsom receptionsarbete. 
 
Annonsen gäller ett vikariat. 
 
Vi söker 
Vi söker dig som är en driven undersköterska som vill arbeta och utvecklas inom både laboratorieverksamheten och samtidigt jobba nära patienter. Du är noggrann och ansvarstagande med förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du är ödmjuk inför att varje patient och prov är unikt och att du aldrig är fullärd. 
 
Vi arbetar med kontinuerligt med flödes- och förbättringsarbete och ser för den skull att du besitter initiativförmåga och är öppen för förändringar. 
 
Kvalifikationer  
Krav: Undersköterska. Behärskar det svenska språket i tal och skrift.  
 
Är du nyutbildad, dra dig inte för att söka. Erforderlig utbildning och kompetens ges på plats.  
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.  
 
Varmt välkommen att söka!  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV 
   
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid

Fackliga representanter
Kommunal: Mariela Meja, 0761731290

Dela detta jobb

Undersköterska till punktionsmottagningen och cytologilaboratoriet i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset