medrek.se

logga

Undersköterska till Röntgenmottagningen, Sundsvall/Härnösand

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Undersköterska till Röntgenmottagningen, Sundsvall/Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Röntgenmottagningen i Sundsvall/Härnösand ingår som en av tre i länsverksamhet Röntgen. I vår verksamhet utförs undersökningar med DT, MR, ultraljud, konventionell röntgen, intervention, PCI samt Nuklear. Hos oss i Sundsvall/Härnösand arbetar Radiologer, Röntgensjuksköterskor, Sjuksköterskor, Undersköterskor, Medicinska sekreterare och Administratörer, ca 80 medarbetare.

Vi söker nu undersköterska för vikariat till röntgenmottagningen i Sundsvall/Härnösand. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har fullgod undersköterskeutbildning med erfarenhet inom sjukvård. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du ska ha erfarenhet av tidbokningsarbete och det är meriterande om du har kunskap om bokning av datortomografiundersökningar.

För att trivas i denna roll behöver du vara en stabil person som är trygg med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra där kommunikation och samarbete är en självklarhet. Som person är du initiativrik och flexibel samt har en utpräglad servicekänsla. Vi värdesätter egenskaper som noggrannhet samt stresstålighet då vi stundvis har ett högt inflöde av remisser. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten innefattar dagtid.

Kvalifikationer

Varmt välkommen med din ansökan!
Till din ansökan ser vi att du bifogar betyg samt utbildningsbevis.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-12

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jessica Viksell

Enhetschef

Telefon: +46724514063

E-post: jessica.landin.viksell@rvn.se

 

Eva Fehrman

Länsverksamhetschef

Telefon: 072-4529582

E-post: eva.fehrman@rvn.se

 

Linn Rasmusson

Kommunal Västernorrland

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Röntgenmottagningen, Sundsvall/Härnösand

Region Västernorrland