medrek.se

Undersköterska till rotationstjänst inom slutenakutvård på Karolinska i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

Undersköterska till rotationstjänst inom slutenakutvård på Karolinska i Solna

Vill du vara med och påverka framtidens sjukvård? Då skall du söka till oss! Vi söker erfarna undersköterskor som kan bidra med sin erfarenhet för att ta oss ytterligare ett steg i utvecklingen nu när vi äntligen flyttat in till våra nya vårdavdelningar.

Om tjänsten  

Annonsen gäller arbete på heltid med delad tjänstgöring mellan IMA (intermediärvårdavdelning) och AVA (akutvårdsavdelning). Du kommer få inskolning på båda enheterna, men börja med att ha en schemaperiod på en enhet för att sedan börja rotera.  

På IMA vårdas patienter med många olika diagnoser och vi tar emot patienter från sjukhusets alla avdelningar eller från akutmottagningen. Vårdnivån på IMA ligger mitt emellan akutvårdsavdelning och intensivvård men struktur och arbetssätt liknar mest intensivvårdens. Arbetet på IMA innebär bland annat intensiv övervakning, behandling och omvårdnad av kritiskt sjuka patienter med sviktande organfunktion.  

På AVA vårdas patienter med huvudsakligen förväntad kort vårdtid och olika intermedicinska, infektiösa eller kirurgiska tillstånd. Avdelningarna har möjlighet att kontinuerligt övervaka patienter avseende arytmier, blodtryck och andning.  

Vi har förmånen att erbjuda anställning enligt Tabell 4 vilket ger en högre ersättning vid arbete under obekväm arbetstid. Du kommer arbeta treskift på denna tjänst.  

Vi söker  

Vi söker dig som är utbildad undersköterska har minst två års erfarenhet av arbete inom akutsjukvård, gärna med arbete på intensivvårdsavdelning.  

Det är meriterande om du arbetat med utvecklingsarbete och haft ansvar får t ex hygien, sår eller förråd.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och söker dig som kan bidra till vår positiva stämning samt har förmåga att se möjligheter istället för hinder med patienten i fokus. Det är även viktigt att du har lätt för att samarbeta under stressade situationer.  

Som ett led i vår rekryteringsprocess ingår kontroller i Belastningsregistret. Urval och intervjuer sker löpande!  

Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Undersköterska till rotationstjänst inom slutenakutvård på Karolinska i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset