medrek.se

Undersköterska till Sankt Knut

Regioner
Utgår

2021-12-17

Ansök nu

Undersköterska till Sankt Knut

Vi söker dig som är engagerad undersköterska till vård- och omsorgsboendet S:t Knut och Aspen i Skanör.

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet S:t Knut och Aspen i Skanör på uppdrag av Vellinge kommun. Boendet har 99 lägenheter för permanentboende, demens och somatik, samt korttidsboende, fördelat på 9 enheter. I uppdraget ingår även att bedriva dagverksamhet för personer med kognitiv sjukdom. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER  Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus. I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet.

KVALIFIKATIONER  Undersköterskeutbildning/vårdbiträde. Vi ser gärna att du har erfarenhet av äldrevård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

PERSONLIGA EGENSKAPER  Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

ERFARENHET KRÄVS Ja

KRAV  Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET  Dag. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillsvidareanställning. Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

LÖN  Månadslön enligt ök.

TILLTRÄDE Enlig överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM Ansökningar behandlas löpande. 

ANSÖKAN Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON 

Birgit Theander, tf verksamhetschef

birgitt@forenadecare.com

Dela detta jobb

Undersköterska till Sankt Knut

Förenade Care AB