medrek.se

Undersköterska till Sjukdomar i nervsystemet i Huddinge, Tema Neuro.

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-24

Ansök nu

Undersköterska till Sjukdomar i nervsystemet i Huddinge, Tema Neuro.

Delar du vår fascination för hjärnan och lockas av att jobba i en verksamhet med bredd? Vi söker nu undersköterskor till både dag och natt som vill arbeta med oss på Tema Neuro, sjukdomar i nervsystemet, i Huddinge!

 

Patientområde Sjukdomar i nervsystemet inom Tema Neuro vårdar patienter inom flödena neuroinflammation, epilepsi, rörelserubbning, neuromuskulära sjukdomar, likvorcirkulationsstörning, huvudvärk och neurodiagnostik. På avdelning Neuro 2 i Huddinge bedriver vi slutenvård med dygnet runt-verksamhet, veckovård samt dagvård. Våra patienter kommer både akut och elektivt. 

Om tjänsten   

Som undersköterska arbetar du i team tillsammans med sjuksköterskor, läkare och hälsoprofessioner. Du tillgodoser och hjälper patienten med deras omvårdnadsbehov samt observerar och åtgärdar förändringar i patientens tillstånd.   

Vår enhet är i ett utvecklingsskede och det finns stora möjligheter till delaktighet i utvecklingsarbete, både kopplat till våra patientflöden och till lokala kvalitets- och utvecklingsområden.  

Möjlighet finns såväl timanställning och visstidsanställning. Vi söker både dig som vill arbeta dag/kväll och dig som önskar att arbeta nattetid.  Möjlighet att arbeta blandad dag och natt kan erbjudas om intresse finns. Dagarbetet innebär tjänstgöring två av fem helger och innefattar även kvällsarbete.

Vi erbjuder   

- En bra arbetsmiljö med högt i tak och hjälpsamma arbetskollegor i ett fantastiskt team! Här blir du en viktig del av vårt tvärprofessionella team, där vi sätter patienten först och kontinuerligt arbetar med att förbättra och utveckla vården.  

- Individuell introduktion anpassad utifrån din erfarenhet och avdelningen anordnar kontinuerligt utbildningar efter personalens behov.  

Vi söker   

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och arbetsuppgifter. Du sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten.    

Du är ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ samt god organisations- och planeringsförmåga. Därtill har du goda kommunikationsfärdigheter och är van vid att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier. För att trivas hos oss ser vi att du tycker om att arbeta med medicinsk teknik och variation i arbetsuppgifterna, blandningen mellan det akuta och det planerade. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.  

Kvalifikationer  

Vi vänder oss till dig som är utbildad undersköterska med examen från Vård-och omsorgsprogrammet (2500 gymnasiepoäng) eller utbildning som bedöms ge motsvarande kompetens . Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, är en förutsättning för tjänsten. Tidigare erfarenhet av akutsjukvård är ett krav och erfarenhet av neurologi är meriterande, men inget krav.  

Sök redan idag!   

Vi vill att din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt en kopia på ditt undersköterskebetyg. Vi går igenom ansökningarna och kallar till intervjuer löpande.    

 

Välkommen med din ansökan!   

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Undersköterska till Sjukdomar i nervsystemet i Huddinge, Tema Neuro.

Karolinska Universitetssjukhuset