medrek.se

logo

Undersköterska till socialpsykiatrisk avdelning på Ferlin

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

Undersköterska till socialpsykiatrisk avdelning på Ferlin

Forenede Koncernen

Forenede Care ingår i Forenede Koncernen som är ett danskt familjeföretag med verksamhet inom facility service och omsorg. Forenede grundades av Peer C. Krogh och har efter 60 år utvecklats till ett av Nordens största tjänsteföretag med ca 11 500 medarbetare.

Undersköterska till socialpsykiatrisk avdelning på Ferlin i Uppsala

Ferlin är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. Ferlin är beläget i Nyby i nära anslutning till Heidenstamstorg.

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.

Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är ett krav. Likaså utfärdat yrkesbevis som undersköterska från Socialstyrelsen. Tidigare erfarenhet av äldreomsorg men framför allt av socialpsykiatri är meriterande. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor med psykiatrisk diagnos, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga undersköterskeuppgifter för vård- och omsorgsboende, inriktning socialpsykiatri.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning på dagen. Provanställning 6 månader tillämpas. Tjänstgöringsgrad 100%, enligt fast schema, dag och kväll. Helgtjänstgöring enligt schema.

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön, enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Lena Gustavsson, verksamhetschef, Tel: 0739-015 636. E-post: lenag@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag 231031. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Undersköterska till socialpsykiatrisk avdelning på Ferlin

Forenede Care