medrek.se

Undersköterska till Södertälje, Klinisk kemi & KUL24Sju

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-28

Ansök nu

Undersköterska till Södertälje, Klinisk kemi & KUL24Sju

Karolinska Universitetslaboratoriet – Laboratoriet i framkant
Vi erbjuder  
Karolinska Universitetslaboratoriet (KUL) är laboratoriet i framkant. Vi erbjuder ett multidisciplinärt laboratorium där vi strävar efter den bästa servicen och det moderna ledarskapet.  
 
Som anställd på Klinisk Kemi & KUL24Sju erbjuder vi dig:  
 
- Interna föreläsningar och utbildningar  
- Friskvård  
- Introduktionsprogram  
- Varierande arbetsuppgifter  
 
Om tjänsten  
Vi söker en undersköterska till Klinisk kemi och KUL24Sju sektion Södertälje. Arbetsuppgifterna omfattar blodprovstagning på provtagningscentral samt arbete med preanalys på laboratoriets provmottagning.  
 
Arbetet bedrivs vardagar dagtid. Intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande.  
 
Vi söker dig som  
-Har erfarenhet av venös blodprovstagning  
-Sätter patienten först i ditt arbete samt har värderingar som överensstämmer med Karolinska Universitetssjukhusets värderingar om ansvar, medmänsklighet och helhetssyn  
-Är noggrann och strukturerad. Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet.  
-Tycker om att arbeta i ett delvis högt tempo  
-Har ett trevligt bemötande mot såväl kunder, patienter som arbetskamrater  
 
Kvalifikationer  
Vi söker dig som är undersköterska Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet av venös blodprovstagning är ett krav. God datorvana krävs då merparten av remisserna hanteras elektroniskt.  
 
Karolinska Universitetslaboratoriet - Laboratoriet i framkant  
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
 
KUL består av åtta olika funktionsområden varav funktionsområde Klinisk Kemi och KUL24Sju är det största. Vi har gemensamma analysplattformar på samtliga våra laboratorier och arbetet utförs med hjälp av högteknologisk utrustning där kvalitet och förbättringsarbete är en grundförutsättning.  
 
Välkommen med din ansökan!  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Sara Schurow 
Sektionschef
contacticon phone 073 - 978 91 60

Fackliga representanter
Kommunal, Kerstin Norén 08-585 803 14

Dela detta jobb

Undersköterska till Södertälje, Klinisk kemi & KUL24Sju

Karolinska Universitetssjukhuset