medrek.se

logga

Undersköterska till St Annas äldreboende i Nyköping

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-02-27

Ansök nu

Undersköterska till St Annas äldreboende i Nyköping

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu undersköterskor till vår verksamhet St Anna i Nyköping

Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den insats som utförs dagligen är en självklarhet. Vi lägger stor vikt i varje medarbetares ansvar emot en trevlig psykosocial arbetsmiljö och vill att våra medarbetare visar både engagemang och arbetsmoral. genom att vara positiva, delaktiga och vilja bidra till att utveckla verksamheten.

Meriter:

Undersköterskeutbildning är ett krav och erfarenhet av äldreomsorg är meriterande. 

Övrigt:

Tjänstgöringsgrad varierar mellan 65-80 % med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på St Anna kontakta: 

Enhetschef Jenny Karlsson mail: jenny.karlsson@ansvarochomsorg.se

eller

Verksamhetschef, Hanna Nyberg mail: hanna.nyberg@ansvarochomsorg.se 

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till St Annas äldreboende i Nyköping

A&O Ansvar och Omsorg