medrek.se

Undersköterska till St. Kristoffers väg

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-01

Ansök nu

Undersköterska till St. Kristoffers väg

Om tjänsten
St Kristoffersväg 3, permanent boendet söker dig som är utbildad undersköterska och som har erfarenhet av arbete på vård- och omsorgsboende för äldre. 

Som undersköterska ger du god omsorg till våra omsorgstagare i deras hem. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom vård och omsorg. Andra arbetsuppgifter är dokumentation samt delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. 

Vi arbetar utifrån ett kontaktmannaskap vilket bland annat innebär att du tillsammans med omsorgstagaren upprättar en genomförandeplan av beviljade insatser. Du är också behjälplig vid sociala aktiviteter och kontaktperson gentemot anhöriga. Tillsammans med övriga i personalgruppen ansvarar du för att göra de boendes vardag meningsfull och innehållsrik. Vi arbetar utifrån olika ansvarsområden. 

Vi erbjuder introduktion på arbetsplatsen samt utbildning i förflyttningsteknik, läkemedelskörkort samt i våra datasystem. 

Du anställs med rörlighet inom team 3 med placering på St Kristoffersväg 3. Verksamhet bedrivs både dag, kväll och natt årets alla dagar (denna tjänst gäller dag/kväll). 

I din ansökan vill vi gärna att du beskriver dina intresseområden och styrkor. Beskriv gärna med några rader vad socialt arbete inom äldreomsorg betyder för dig.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har erfarenhet inom äldreomsorgen. Du får gärna vara specialistundersköterska eller ha annan vidareutbildning inom äldreomsorg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på vård- och omsorgsboende för äldre. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att du kan och vill jobba utifrån ett salutogent förhållningssätt.

Du som söker har god social kompetens då stor del av arbetet innebär att skapa trygghet och kontakt med våra omsorgstagare och deras anhöriga. 

I denna rekrytering kommer vi arbete med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. 

Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister inlämnas.

Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. 
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. 

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

Omsorgsförvaltningen ansvarar för omsorg av och insatser till äldre människor. En av Sveriges viktigaste samhällsfunktioner. Hos oss arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och enhetschefer på våra äldreboenden och inom hemtjänsten. 

Grundläggande för vårt viktiga och givande arbete är att varje människa är unik, varje möte är unikt och vi når framgång genom samverkan och delaktighet. Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter. Du får möjligheter att utvecklas och bidra till samhällsnyttiga insatser.

Dela detta jobb

Undersköterska till St. Kristoffers väg

Kalmar kommun - Omsorgsförvaltningen och Socialförvaltningen