medrek.se

Tema åldrande på Karolinska universitetssjukhuset ska som ensam utövare i länet bedriva högspecialiserad geriatrisk vård. Den geriatriska slutenvården är belägen i Huddinge. 

Temat består av två patientområden som är uppdelade på 5 slutenvårdsavdelningar. 

Som ett led i att bedriva högspecialiserad geriatrisk vård skapades geriatrisk akutvårdsavdelning (GAVA) med vårdplatser på R74 som nu kommer utökas med GAVA för infektionspatienter. Här vårdas de allra sköraste multisjuka patienterna med instabila tillstånd i det akuta skedet. Dessa mest allvarligt sjuka bör inte vistas onödigt länge på akutmottagningar och här på Karolinska universitetssjukhuset är GAVA en lösning på detta. 

Vi erbjuder 

En lärorik miljö där du kommer att ingå i det multiprofessionella teamet där vi arbetar tillsammans kring de alla sköraste multisjuka patienterna. Du kan arbeta på en av våra patientområden:  

Den multisjuka äldre – Här vårdas bland annat patienter med hjärtsvikt, KOL, infektioner, höftfrakturer och andra ortopediska tillstånd. Du ska ha möjligheten att vara med och utveckla vår nya avdelningen GAVA Infektion där du har stora möjligheter att få en bred kunskap i akutsjukvård med inriktning infektion.  

Den åldrande hjärnan – Här vårdas bland annat patienter med konfusion, kognitiv svikt, stroke och neurologiska sjukdomar. Avdelningen är unik i sitt slag och jobbar mycket nära till forskning.  

Om tjänsten 

Som undersköterska planerar och ansvarar du för patientens omvårdnad tillsammans med sjuksköterska. Delar av omvårdnaden utför du självständigt och vissa moment i nära samarbete med andra professioner. Vi lägger stor vikt på bemötande, samarbetsförmåga och kommunikation.  

GAVA med inriktning på infektion kommer startas upp på en avdelning med 10 enkelrum. Det finns en pionjäranda med att skapa något nytt och att utveckla ett riktigt gott omhändertagande av de svårast sjuka patienterna. 

Vid anställningens start får du en individuellt utformad introduktion. 

Vi söker 

Vi söker dig med några års erfarenhet alt. dig som vill starta din undersköterskekarriär genom att lära dig om den äldre patientens specifika behov av vård, omvårdnad och gott bemötande. Du ska ha ett intresse för att vårda äldre människor och tycker om att möta både patienter och deras anhöriga.  

Kvalifikationer 

Utbildad undersköterska. Erfarenhet av akutsjukvård alt. akutgeriatrik är meriterande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi rekryterar löpande så skickar in din ansökan redan idag!  

Välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Karina Betancourt 
Rekryteringspartner
08-51778251

Fackliga representanter

Kommunal, Kerstin Norén, 0858580314 / 0701684061

Undersköterska till Tema Åldrande

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-18

Ansök nu

Dela detta jobb