medrek.se

Undersköterska till Tema Hjärta Kärl och Neuro

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Undersköterska till Tema Hjärta Kärl och Neuro

Sjukdomar i nervsystemet - Patientområde

Vill du ha ett intressant och omväxlande jobb inom neurosjukvård? Då söker du till Tema Hjärta och Neuro i Huddinge där vi bedriver hög specialiserad neurosjukvård, främst inriktning mot Epilesi, Parkingson, ALS, MS och neurodiagnistik. Hos oss finns det patienter med varierande omvårdnadsbehov. En del av våra patienter har behov av andningsstöd på grund av deras grundsjukdom och vi startar nu ett kvalitetssäkrande arbete för att kunna säkerställa deras behov. 

Vi erbjuder

En möjlighet att få vara en del av vårt team, ett gäng som är glada, flexibla och som sätter patienten först. Vi har ett kontinuerligt förbättringsarbete med kontinuerlig undervisning.  

Arbetsgruppen har en stark sammanhållning, vilket leder till att det är mycket god stämning på avdelningen.

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Som undersköterska arbetar du i team tillsammans med läkare, sjuksköterskor och hälsoprofessioner med att utför omvårdnad och observera förändringar i patienternas tillstånd och omvårdnadsbehov.

Du tar blodprover, EKG, assisterar vid LP, registrerar mätvärden och rapporterar till sjuksköterska vid förändringar.

Om verksamheten

Vi ingår i Tema Hjärta kärl och Neuro thoraxkirurg. Vi erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi och kärlkirurgi.

Det pågår en omfattande forskning, utbildning och utveckling inom stora sjukdomsgrupper såsom hjärtsvikt, kranskärlssjukdom, MS (Multipel skleros) och Parkinson i vår verksamhet. ​

Vi söker

Dig som sätter patienten först, som tycker om att samarbeta och delta i förändringsarbeten. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga. 

Kvalifikationer 

Krav:
- Undersköterskeutbildning i Akutsjukvård eller undersköterskeutbildning och tidigare erfarenhet av att arbeta på Karolinska
- Goda kunskaper i svenska språket

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. Personligt brev
  2. CV
  3. Betyg från undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg från din undersköterskeutbildning.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi. Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. En omfattande forskning, utbildning och utveckling inom stora sjukdomsgrupper såsom hjärtsvikt, kranskärlssjukdom, MS (Multipel skleros) och Parkinson pågår i vår verksamhet.

Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård. Temat tar emot mer än 100 000 patientbesök per år, och varje år genomförs ca 12 500 operationer varav 4 500 är akuta. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge.

Samarbetet med andra vårdgivare nationellt och internationellt är en viktig del i vår verksamhet då vi som ledande center ofta behandlar patienter från andra län och länder. Vi samarbetar dessutom med engagerade patientföreträdare som medverkar i vårdens utvecklig och utformning.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Undersköterska till Tema Hjärta Kärl och Neuro

Karolinska Universitetssjukhuset