medrek.se

logga

Undersköterska till Torparegatan servicehus och hemtjänst

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-03

Ansök nu

Undersköterska till Torparegatan servicehus och hemtjänst

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång och väletablerad erfarenhet av äldreomsorg.

Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är meningsfullt och omväxlande. Du kan önska sysselsättningsgrad vilket innebär att du själv kan välja om du vill arbeta hel- eller deltid. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg.

Vi utgår från våra lokaler på Torparegatans servicehus och vi bedriver hemtjänst i Lambohov. Här blir du en del av ett arbetslag som för närvarande består av 13 medarbetare. I arbetet färdas vi med cykel eller bil mellan våra kunder. Vi använder oss av mobiltelefoner i arbetet och med hjälp av dem öppnar vi dörrar, registrerar besök och i framtiden kommer vi att dokumentera via dessa.  

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu nya kollegor för tillsvidareanställning till Torparegatans servicehus och hemtjänst. Tjänstgöringsgraden är mellan 75-100% med arbetstid dag, kväll och helg. 

Hos oss får du arbeta med att tillgodose kundernas individuella behov. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i att skapa en meningsfull vardag för våra kunder. I hemtjänsten arbetar du i kundens hem, oftast ensam, vilket ger möjlighet till fina möten. Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad som exempelvis hjälp och stöd vid förflyttningar och dusch, serviceinsatser såsom städ och tvätt samt medicinska arbetsuppgifter. Du följer även med kunden på promenader och läkarbesök samt hjälper till vid inköp m.m.

Vi arbetar utifrån IBIC (individens behov i centrum) och med individens bästa i fokus. Vårt arbete präglas även av ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att se till det friska och locka fram personens egna förmågor. 

Du kommer att bli tilldelad ett kontaktmannaskap för ett antal individer. vilket innebär att ni planerar stödet och hjälpen tillsammans. Du deltar vid välkomstsamtal och ansvarar för kundens genomförandeplan och dokumenterar i systemet Treserva. I rollen ingår det även att ha en nära kontakt med närstående och andra samverkansparter. Det finns möjlighet för dig att få en ombudsroll, vilket innebär att du har ett särskilt ansvar för ett område som vi gemensamt kommer fram till utifrån din kunskap och dina intressen.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har en godkänd utbildning inom vård och omsorg, erfarenhet av arbete eller praktik inom området samt kunskap om salutogent förhållningssätt. Har du kännedom om lågaffektivt bemötande och erfarenhet av att arbeta utifrån IBIC ser vi det som meriterande.

Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har förmåga att använda digitala verktyg i ditt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystem.

För att kunna ta dig mellan kundernas hem behöver kunna cykla samt ha B-körkort. Du måste även kunna arbeta hos kunder som har husdjur.

Hemtjänsten är en verksamhet som ständigt förändras därför behöver du ha lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt. Du arbetar även bra tillsammans med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Det är också viktigt att du har en empatisk förmåga som innebär att du kan sätta dig in i andras perspektiv och situation. 

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss – välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Tillträde: 2022-10-01

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Antal lediga befattningar: 6

Ref. nr: 9906

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Torparegatan servicehus och hemtjänst

Linköpings kommun