medrek.se

Undersköterska till Torvalla hälsocentral

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-31

Ansök nu

Undersköterska till Torvalla hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Region Jämtland Härjedalen är en region att längta till och växa i. Vi ska arbeta för utveckling och tillväxt i Jämtland Härjedalen och erbjuda alla boende och besökare en hälso- och sjukvård av hög kvalitet. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Primärvården i Region Jämtland Härjedalen ingår organisatoriskt i Division Nära Vård tillsammans med Ambulansen, Folktandvård, Psykiatri samt Barn- och ungdomspsykiatrin.

Primärvården är organiserad i 4 närvårdsområden och sedan januari 2022 så är primärvården och ambulanssjukvården integrerade under god och nära vård. Varje närvårdsområde är en ekonomisk enhet som leds av en verksamhetschef. Primärvården ansvarar också för regionens sjukvårdsrådgivning, ungdomsmottagning och närvårdsavdelningen Näva, vilka samtliga är anslagsfinansierade.

På vår hälsocentral kommer vi att jobba i team och jobbar personcentrerat med våra listade patienter. Hälsocentralen Torvalla är placerad i Torvalla centrum och bemannas med undersköterskor, distriktssköterskor, specialister i allmänmedicin, socionom, psykolog, psykiatrisjuksköterska och medicinska sekreterare. Vi har en Familjecentral med bvc och mvc i samma byggnad. Sjukgymnast, rehab koordinator, dietist och arbetsterapeuter kommer också arbeta på hälsocentralen.

Vår hälsocentral kommer kännetecknas av öppenhet och hjälpsamhet mellan alla professioner, vi vill att du ska känna dig delaktig. Vi kommer fokusera på en hållbar arbetsmiljö, du avslutar dagen i tid, du ska känna att du hinner med både arbetet och fritiden. Vi kommer arbeta utifrån de arbetssätt som fungerar för verksamheten där nära vård fokuserar på patienten.

Du är varmt välkommen med din ansökan och läs gärna mer om oss: regionjh.se/torvallahc

Arbetsbeskrivning

Drivs du av utmaningar? Då har du nu chansen att vara med och bygga upp den nya hälsocentralen i Torvalla Centrum.

Här har du möjligheten att vara med och skapa en hälsocentral utöver det vanliga när det gäller personcentrerad vård. På Torvalla HC har du möjligheten att bygga struktur och utveckla nära vård från grunden i samarbete med kommunens hemsjukvård, säbo och socialtjänst.

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på hälsocentral. Huvudsakliga arbetsuppgifter är arbete på provtagningen/lab, assistans till övriga mottagningar, hembesök samt ingå i vår infektionsmottagning. Receptionsarbete kan ingå i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning med sjukvårdsinriktning. Har du erfarenhet av mottagningsarbete och primärvård är det meriterande och det är även meriterande om du har arbetat i cosmic eller andra datasystem.

Du känner dig stimulerad av att arbeta i en föränderlig verksamhet. Du bör vara utåtriktad, flexibel, strukturerad och van att bemöta patienter med olika behov. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp samt teambaserat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Andra uppgifter

Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden har löpt ut. Du är varmt välkommen att kontakta oss vid frågor!

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt med bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Sofie Speles
Enhetschef
Telefon: 070-204 39 35
Email: sofie.speles@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Lena Sörensson
Kommunal
Telefon:
Email: lena.sorensson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/95/2024
Sista ansökningsdag: 2024-03-31

Dela detta jobb

Undersköterska till Torvalla hälsocentral

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård