medrek.se

Undersköterska till Transplantationsavdelning K87-89

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Undersköterska till Transplantationsavdelning K87-89

Vi erbjuder  
Som Stockholms enda transplantationskirurgiska avdelning kan vi erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb!  
Transplantationskirurgiska avdelningen K87-89 på Karolinska i Huddinge, är en avdelning som vårdar patienter både vuxna och barn. De kommer till oss innan och efter transplantationer av njure, lever och pankreas. Vi vårdar även hjärttransplanterade patienter i efterförloppet och leverresektionspatienter.  
Våra patienter kommer från hela landet och avdelningen har ett varierande arbetstempo.  
 
Om tjänsten  
Vi är ett antal sjuksköterskor och undersköterskor som arbetar i team. Som undersköterska ansvarar du tillsammans med sjuksköterska för den speciella omvårdnad transplanterade patienter behöver. Du bidrar till att förebygga och förutse postoperativa komplikationer och förändringar i patientens hälsotillstånd.  
Arbetet är mångfacetterat med stor vikt vid kontroller av cirkulation, respiration och nutrition. Då vi utför stor kirurgi är även sårvård en stor del av arbetet.  
Vi jobbar med att ständigt förbättra vår verksamhet bl.a. inom vårdhygien.  
 
Vi söker  
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar och vill jobba i en miljö där vi bemöter våra patienter och varandra med omtanke och respekt.  
Du som söker till oss bör ha en god förmåga samarbeta i team och samtidigt självständigt planera ditt arbete  
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.  
 
Kvalifikationer  
Undersköterskeutbildning och med minst två års erfarenhet av arbete inom akutsjukvård. Erfarenhet från barnavdelning är meriterande, ej ett krav.  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
 
Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 
 
Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Josefine Kaunisto 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 66006
Pia Palm 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 880 35

Fackliga representanter
Kommunal: Anita Kling och Sandra Villalobos. 08-585 803 89

Dela detta jobb

Undersköterska till Transplantationsavdelning K87-89

Karolinska Universitetssjukhuset