medrek.se

Undersköterska till urologisk mottagning

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Undersköterska till urologisk mottagning

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete på vår mottagning, där du tillsammans med sjuksköterskor och läkare ger våra patienter en fin och patientsäker vård.  
Då vi har ett högspecialiserat uppdrag har du god möjlighet att utveckla din urologiska kompetens.  
 
Om tjänsten  
På vår mottagning tar vi hand om patienter med prostatacancer, urinblåsecancer och patienter med neurologisk sjukdom eller skada som ger urologiska besvär. Du tar emot patienten och är med och assisterar vid olika undersökningar samt att du tar hand om instrument och förråd. Du tar även hand om patienter som kommer för bland annat katetervård och omläggningar.  
 
Vi arbetar måndag-fredag dagtid  
 
Vi söker  
Vi söker dig som är:  
- intresserad av urologi  
- har en positiv inställning till ditt arbete  
-har lätt för att samarbeta och kommunicera  
 
Du möter ofta patienten ensam vi mottagning och förberedelse och förstår vikten av att bemöta patienten med respekt och ödmjukhet  
 
Kvalifikationer  
Krav: utbildad undersköterska med erfarenhet av urologisk omvårdnad  
Meriterande: erfarenhet från mottagningsarbete  
   
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV  
 
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
 
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Christina Klarås Nilsson 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 763 25
contacticon mobile 070-001 73 73

Fackliga representanter
Kommunal: Eva-Lena Lennartsson Cederlöf eva-lena.lennartsson-cederlöf@sll.se

Dela detta jobb

Undersköterska till urologisk mottagning

Karolinska Universitetssjukhuset