medrek.se

Undersköterska till urologisk slutenvård

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-03

Ansök nu

Undersköterska till urologisk slutenvård

Är du utbildad undersköterska med intresse och erfarenhet av urologi? Då kan denna tjänst vara för dig!

Vi erbjuder

Du kommer att ha en stimulerande och varierande arbetsmiljö då vi har en stor variation när det kommer till både vårdtid, vårdtyngd och diagnoser. Du får erfarenhet inom både pre- och postkirurgisk omvårdnad. Du har även goda utvecklingsmöjligheter hos oss och vi värnar om våra medarbetare.

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Vi är en kirurgisk slutenvårdsavdelning som vårdar patienter före och efter operation. Vi har en stor omsättning på våra patienter och medelvårdtiden är två till fyra dygn. Vi har även patienter med akuta urologiska besvär som sökt via akuten eller mottagning. Vi tar emot patienter med maligna och benigna sjukdomar i urinvägarna som till exempel njurcancer, blåscancer, njursten och hematuri.

Som undersköterska hos oss arbetar du i par tillsammans med en sjuksköterska och tillsammans ansvarar ni för cirka sex patienter. Du deltar i samordningen kring patientens vård i det interprofessionella teamet.

Vi söker dig som:

  • har ett genuint intresse för urologi och omvårdnad.

  • tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.

  • har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar.

  • trivs med att arbeta tillsammans med andra människor för att nå gemensamma mål. Du relaterar till människor i din omgivning på ett lyhört och smidigt sätt samt kommunicerar och löser meningsskiljaktigheter på ett konstruktivt sätt.

  • är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

  • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Undersköterska till urologisk slutenvård

Karolinska Universitetssjukhuset