medrek.se

Undersköterska till vår nystartade akutkirurgiska avdelning i Huddinge!

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-18

Ansök nu

Undersköterska till vår nystartade akutkirurgiska avdelning i Huddinge!

Medarbetare berättar att de sökte sig hit för att kirurgpatienter är en spännande patientkategori samt att de ville få möjligheten att vara med att starta upp en helt ny avdelning. Det är en unik chans att skapa välfungerande arbetssätt och nya rutiner.     

Vill du precis som våra redan anställda medarbetare ingå i ett nytt team med omvårdnadschefer, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och tillsammans fortsätta arbetet på en helt ny vårdavdelning? Vi öppnade verksamheten i augusti, och behöver nu fler duktiga undersköterskor för att bli kompletta. Hos oss kan du verkligen vara med och implementera och utveckla nya idéer och tankesätt. Välkommen att ansöka!    

Vår vision  

Vår vision är att arbetet på vårdavdelningen skall genomsyras av rätt bemanning, robust och säker arbetsmiljö i samverkande team med vårdpersonal, läkare och hälsoprofessioner under dygnets alla timmar.  

Det finns möjlighet att påverka sin personliga utveckling, karriär och lön på olika sätt. Exempelvis senior excellens med särskilda uppdrag eller kompetensutveckling med akademiska kurser.  

Om verksamheten och tjänsten  

Vi vårdar patienter med akutkirurgiska diagnoser. Vårdtider och vårdnivåer varierar. Omhändertagandet av denna patientgrupp förutsätter ett gott teamarbete där flera professioner ingår. 

Den nystartade akutkirurgiska verksamheten tillhör Tema Trauma och Reparativ Medicin. Temat ansvarar bland annat för ett akut omhändertagande av svårt skadade patienter och patienter med akutkirurgiska sjukdomstillstånd. Trauma är en av Karolinskas huvudstrategier för framtiden.  

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en akutkirurgisk vårdavdelning. Exempelvis kommer du att arbeta med basal omvårdnad, omläggningar samt olika provtagningar efter delegering. Arbetstiden är nattetid.  

Vi söker  

Vi letar efter dig som ser fördelarna och trivs med teamarbete. Du vill vara med att starta något helt nytt, prova nya fräscha idéer och ser möjligheter med att testa nya arbetssätt. Vidare bör du vara bekväm med att arbetsmiljön snabbt kan förändras och att arbetsuppgifterna behöver omprioriteras eftersom akuta händelser kan inträffa. Detta medför krav på flexibilitet, omprioriteringar och nya snabba beslut.  

Kvalifikationer  

Krav: Undersköterska med adekvat utbildning  

Meriterande: Erfarenhet av akutsjukvård är meriterande samt möjliggör för olika områdesuppdrag.  

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.  

Vi ser fram emot att fortsätta bygga upp ett team av kompetenta medarbetare i en god arbetsmiljö. Välkommen att söka till oss!  

Hälsningar Christine och Siri, omvårdnadschefer  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Siri Odelfalk 
Omvårdnadschef
 072-254 23 88

Christine Sjögren 
Omvårdnadschef
 070-167 11 14

Fackliga representanter

Kommunal, växelnummer: 08-585 803 90

 

Dela detta jobb

Undersköterska till vår nystartade akutkirurgiska avdelning i Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset