medrek.se

logo

Undersköterska till vård- och omsorgsboendet Valkyrian.

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-31

Ansök nu

Undersköterska till vård- och omsorgsboendet Valkyrian.

Vi på Valkyrians vård- och omsorgsboende söker dig som är utbildad undersköterska för en tillsvidareanställning till serviceenhet.

Som undersköterska hos oss på Forenede Care arbetar du med att ge god omsorg, service och vård till våra boende.

Varje dag på Forenede Care är du med och formar framtidens äldreomsorg tillsammans med kunniga och engagerade kollegor.

Valkyrian är ett vård- och omsorgsboende med totalt 40 lägenheter fördelat på fyra enheter och två plan. Två enheter på nedre plan är avsedda för personer med demenssjukdom. På övre plan finns två serviceenheter samt två växelvårdsrum. Boendet är beläget i närheten av centrum och Tomelilla station.

Hos oss får du kompetenta och coachande chefer som stöttar och utvecklar dig i din roll som undersköterska och i din utveckling på Forenede Care. Vi driver ett företag där du är med och växer tillsammans med oss.

I tjänsten som undersköterska hos oss kommer du att utföra vård och omsorg utifrån boendes önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med stort fokus på kvalitet. Det görs exempelvis genom att utföra personlig hygien, hjälpa till vid förberedelser och servering av måltid, svara på larm och socialt umgänge. Socialt umgänge kan bland annat handla om samtal, spel, musikaktiviteter eller liknande. Du kommer också utföra delegerade arbetsuppgifter från legitimerad personal i form av läkemedelsgivning och träning.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu en kollega på deltid till en tillsvidareanställning med provanställning under 6 månader med sysselsättningsgrad runt 75%. Tjänsten innebär schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.

Du ska ha en positiv inställning till ditt arbete och till dina övriga kollegor. Du ska kunna arbeta ibland i högt tempo utan att känna dig stressad samt vara noggrann och flexibel. Du ska tycka om att arbeta med varierande arbetsuppgifter och ta ansvar samt ha en god samarbetsförmåga. Därför läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Start datum för tjänsten diskuteras.

I arbetet ingår dokumentation i verksamhetssystem vilket gör att du behöver ha datorvana samt:

  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
  • Visa upp ett intyg från Socialstyrelsen som undersköterska

Vi ser det även som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg och demensvård.

För att trivas i tjänsten bryr du dig om dina medmänniskor, är bra på att skapa relationer, har ett stort engagemang och är serviceinriktad. Hos oss jobbar vi i team såväl som självständigt så det är viktigt att du är bekväm i den miljön.

Känner du igen dig i ovan? Sök redan idag, vi rekryterar löpande!

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. I den mån det begärs ska du även uppvisa giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

  • Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som undersköterska får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.
  • Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.
  • Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.
  • Motion. Friskvårdsbidrag.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.
Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Sista ansökningsdag

2024-03-31

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Dela detta jobb

logo
Undersköterska till vård- och omsorgsboendet Valkyrian.

Forenede Care