medrek.se

Undersköterska till Vårdavdelning Neurologi och Ortopedi, Tema Åldrande i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-03-01

Ansök nu

Undersköterska till Vårdavdelning Neurologi och Ortopedi, Tema Åldrande i Huddinge

Om oss
På vårdavdelning B81 bedriver vi framförallt högspecialiserad geriatrisk slutenvård och rehabilitering för patienter med olika typer av frakturer och patienter som har stroke eller andra neurologiska sjukdomar.

Vi arbetar med en intressant patientgrupp, de har ofta flera diagnoser.  De vanligaste diagnoserna är höftfrakturer, stroke, Parkinsons sjukdom och epilepsi. Våra patienter kommer oftast till oss efter diagnostisering och behandling från andra avdelningar. Patienterna kan även komma via direktstyrning från ambulans eller kontakt med bakjour.

Om tjänsten
I rollen som undersköterska kommer du att arbeta på en slutenvårdsavdelning med 24 vårdplatser i team tillsammans med sjuksköterska, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Här kommer du att arbeta patientnära och ha sedvanliga arbetsuppgifter i en högspecialiserad geriatrisk vård. Du kommer att arbeta i team med sjuksköterska men måste också själv kunna ta egna initiativ i vården och omvårdnaden av patienterna. Önskvärt är att du ska ha erfarenhet av att hantera och utföra vitalparametrar, utfarter så som U-KAD och olika typer av dränage samt sårbehandling. För oss är det viktigt att arbeta i team och huvudpersonen i teamet är patienten själv. Vi arbetar därför utifrån ett personcentrerat och hälsobefrämjande perspektiv.

Vår verksamhet bedrivs på Huddinge sjukhus. Arbetsdagarna är mycket varierande vilket ställer krav på förmågan att hantera det oförutsedda och ett problemlösande förhållningssätt.

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid.

Kvalifikationer
Krav: Utbildad undersjuksköterska med minst 1 års erfarenhet från akutsjukvård.

Erfarenhet från  neurologisk vård och/eller ortopedisk vård är stort meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Personligt brev
- Examensbetyg 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Tema Åldrandes uppdrag är att etablera och driva ett "Center of Excellence" för integrerad högspecialiserad geriatrisk vård, forskning och utbildning. Visionen är att bli navet och kunskapsgeneratorn i Europas största geriatriska universitetssjukvård och kunna erbjuda frontlinjebehandling i stor skala till länets och regionens åldrande befolkning.  

Temat består av cirka 320 medarbetare inom ett omvårdnadsområde åldrande samt två medicinska områden, Den Åldrande hjärnan och Den Multisjuka äldre. Slutenvården bedrivs i Huddinge och öppenvården bedrivs både i Solna och Huddinge. Tema Åldrande har en av de största FoUU-enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset. 


Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

 

Dela detta jobb

Undersköterska till Vårdavdelning Neurologi och Ortopedi, Tema Åldrande i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset