medrek.se

Undersköterska till vårt nya vårdgolv inom Infektionssjukdomar, Lung- och Allergisjukdomar

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-16

Ansök nu

Undersköterska till vårt nya vårdgolv inom Infektionssjukdomar, Lung- och Allergisjukdomar

Om oss   
Vi har nu flyttat vår verksamhet till den nya sjukhusbyggnaden i Solna och får en ny vårdavdelning i toppskick och utökar därmed den högspecialiserade vården. I vårt nya uppdrag ingår det att öppna upp ett gemensamt vårdgolv som helhet täcker Lungmedicin, Allergologi och Infektion.   
 
På vår akutvårdsavdelning IAVA vårdar vi patienter med svåra infektionssjukdomar som svår sepsis, pneumoni och CNS-infektion. Hos oss bedrivs även högspecialiserad lungmedicinsk vård. De vanligaste diagnosgrupperna är respiratorisk insufficiens, KOL, hypoventilation med koldioxidretention, sarkiodos och övriga interstiella sjukdomar samt pleurasjukdomar, astma och allergi. Vi har även specialkompetens för PAH- och lungtransplantationspatienter, CPAP- och hemrespiratorbehandling samt syrgasbehandling.   
 
Om tjänsten 
I din roll som undersköterska är du ansvarig för den basala omvårdnaden av patienten. I detta ingår även provtagningar, kontroll av vitalparametrar, såromläggningar samt andra sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en akutvårdsavdelning.   
 
Vi erbjuder dig en spännande och lärorik miljö där vi arbetar tillsammans kring patienten och där du som undersköterska har en väldigt viktig roll.   
 
Du kommer att arbeta i team med läkare, fysioterapeut och sjuksköterska och tillsammans planera patientens vård och behandling. Vi tycker att teamarbete mellan olika professioner är mycket viktigt!   
 
Vi söker   
Dig som är initiativtagande och flexibel, har god samarbetsförmåga samt är intresserad av vårdutveckling. Du har förmåga att se varje patients behov och få dem att känna sig trygga och omhändertagna.   
 
Kvalifikationer   
Krav: Undersköterska med minst 1 års erfarenhet av arbete inom akutsjukvård/somatisk vård.  
Meriterande: Tidigare erfarenhet från arbete inom Infektion och Lungmedicin. 
 
Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess.  
 
Välkommen med din ansökan!   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Julia Eriksson 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 073-620 45 01
Lisa Fredholm 
Omvårdnadschef
contacticon phone 0725-84 06 59

Fackliga representanter
Kommunal 08-585 803 90

Dela detta jobb

Undersköterska till vårt nya vårdgolv inom Infektionssjukdomar, Lung- och Allergisjukdomar

Karolinska Universitetssjukhuset