medrek.se

Undersköterska timanställning/sommarvikariat till Trollängens äldreboende i Tyresö

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

Undersköterska timanställning/sommarvikariat till Trollängens äldreboende i Tyresö

Förenade Care driver Trollängens äldreboende på uppdrag av Tyresö kommun. Boendet har sammanlagt 59 platser fördelade på sex enheter och erbjuder platser till äldre personer med varierande behov av vård och omsorg samt personer med demenssjukdom. Det finns även några platser för avlastning och korttidsvård. 

Boendet är vackert beläget med närhet till Fornuddsparken och promenadavstånd till Trollbäckens centrum. Trollängens äldreboende ligger 15 minuter med buss från Gullmarsplan. 
Dina medarbetare kommer att vara omsorgspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, äldrepedagog, gruppledare och verksamhetschef.
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vårt motto är: Omtanke - Vänlighet - Service.

ARBETSUPPGIFTER 
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus. I arbetet ingår även dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datorvana. I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning/vårdbiträde. Vi ser gärna att du har erfarenhet av äldrevård. Vidareutbildning inom demens, geriatrik eller gerontologi är meriterande.

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

KRAV
God svenska i tal och skrift samt datorvana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timanställning/sommarvik dag/kväll/helg.

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE 
Snarast, enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM 
Ansökningar behandlas löpande.

KONTAKT
Madeleine Somsuk, Ställföreträdande verksamhetschef
Tel: 073 315 01 16
E-post: madeleines.trollangen@forenadecare.com

Raja Hicheri, Bemanningssamordnare
Tel: 073 315 01 81
E-post: rajah.trollangen@forenadecare.com

Förenade Care Trollängen, Gärdesvägen 16-18, 135 51 Tyresö

Dela detta jobb

Undersköterska timanställning/sommarvikariat till Trollängens äldreboende i Tyresö

Förenade Care AB