medrek.se

Undersköterska välkomnas till akutmottagningen, Östersunds sjukhus!

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-26

Ansök nu

Undersköterska välkomnas till akutmottagningen, Östersunds sjukhus!

Arbetsplatsbeskrivning

Akutmottagningen har hand om akuta sjukdomstillstånd och olycksfall som inte kan tas om hand på hälsocentralen. På Östersunds sjukhus har vi en akutmottagning som är öppen dygnet runt, årets alla dagar. Du som vill jobba på länets enda sjukhus, gillar snabba tempoväxlingar med stor variation, att jobba i team med andra medarbetare och vill utvecklas i din profession kommer att trivas på vår akutmottagning!
Varje år tar vi emot ca 40 000 akut vårdsökande patienter i alla åldrar. Förutom ett väl utbyggt system för triage är verksamheten indelad i kirurgi-, ortopedi-, och medicinteam samt observationsplatser. Under jourtid tar vi även hand om patienter inom barn-, gyn-, öron- och ögonkliniken.

Teamarbete är en viktig del av verksamheten och består av undersköterskor, sjuksköterskor, medicinska sekreterare samt läkare som bemannas av respektive klinik.

Vi strävar alltid efter att ge en god och säker vård och ett professionellt bemötande. Vi jobbar ständigt med förbättringar och för att utveckla mottagningen för ökad patientsäkerhet genom ett personcentrerat arbetssätt för att möta patientens behov på bästa sätt.
Din introduktion på arbetsplatsen anpassas utifrån vilken erfarenhet du har sedan tidigare, vanligtvis under fyra veckors inskolning.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på akutmottagningen kommer du att arbeta i team. Arbetet är varierande och vårdintensivt med ett snabbt patientflöde och mycket egenansvar. Fokus läggs på basal omvårdnad, övervakning, kontroller av vitala parametrar och observation. Vi har ett varierat arbete, från det enskilda patientmötet till att vara en aktör i sjukhusets katastroforganisation.
På akutmottagningen kan du alltid se fram emot nya utmaningar!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av medicin, kirurgi och ortopedi är meriterande liksom provtagningsvana och gipskunskap.

För att du ska trivas hos oss är du trygg i din yrkesroll och trivs med att den ena arbetsdagen inte behöver vara den andra lik. Som medarbetare på akutmottagningen arbetar du självständigt med stort egenansvar. Du har förmåga att snabbt ställa om vid olika situationer, kan självständigt ta ansvar för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter, ta egna initiativ och fatta beslut i svåra situationer. Du har god förmåga att kommunicera, vara lyhörd för din omgivning liksom att samarbeta med kollegor. Du trivs med att vara tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Arbetet kräver att du är stabil och kontrollerad i stressiga situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Urval till intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!
 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Carina Rönnerfjäll
Enhetschef
Telefon: 063-153075
Email: carina.ronnerfjall@regionjh.se
Namn: Anna Nordin
Enhetschef
Telefon: 063-154533
Email: anna.nordin.akm@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Karin Dahlqvist
Undersköterska
Telefon: 063-153000 (sökn via vx)
Email: karin.dahlqvist@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/57/2023
Sista ansökningsdag: 2023-02-26

Dela detta jobb

Undersköterska välkomnas till akutmottagningen, Östersunds sjukhus!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård