medrek.se

Undersköterska vårdavdelning inom Lungmedicin, Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-07-12

Ansök nu

Undersköterska vårdavdelning inom Lungmedicin, Solna

Undersköterska vårdavdelning inom Lungmedicin, Solna

 

Vi har nyligen öppnat vår nya vårdavdelning inom lungmedicin. Vår enhet består av elva vårdplatser vilket kommer att utökas till tolv vårdplatser inom kort. Är du utbildad undersköterska med intresse för lungmedicin och vill arbeta på en liten och välordnad enhet, då är det dig vi söker!

Vi erbjuder

 • Möjlighet att vara med och fortsätt bygga upp vår nya avdelning inom lungmedicin
 • Arbete inom högspecialiserad lung- och allergisjukvård
 • Kompetensutveckling utifrån individuellt behov och verksamhetens mål
 • Individuellt anpassad introduktion

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Om tjänsten
Som undersköterska hos oss ansvarar du, tillsammans med din sjuksköterskekollega, för omvårdnaden av patienten. Du kommer att arbeta nära patienten och med en vård som har utgångspunkt i att alltid sätta patienten först. Arbetet är utvecklande och erbjuder varierande arbetsuppgifter. Vi arbetar i team och strävar efter att arbeta personcentrerat.

Vi söker dig som:

 • har ett genuint intresse för lungmedicin och omvårdnad.
 • har lätt för att anpassa dig till en föränderlig vardag. Som person kan du snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. gärna arbetar i team, och relaterar till andra på ett lyhört och engagerat sätt. Du lyssnar in samt kommunicerar och löser meningsskiljaktigheter på ett konstruktivt sätt.
 • ser möjligheter i förändringar och har ett positivt angreppsätt gentemot både kollegor och patienter.
 • är lyhörd inför andras behov; känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.

Kvalifikationer
Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård/slutenvård.

Meriterande:

 • Erfarenhet av arbete inom lungmedicin

Välkommen att skicka in din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@sll.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!


Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vi är organiserade i fem enheter med en tydlig öppenvårdsprofil och med stark klinisk forskning i flera aktiva forskargrupper.

Vi ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Hos oss är alla medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Kommunal: Eva Vamos Telefon
08-51770994

 

Dela detta jobb

Undersköterska vårdavdelning inom Lungmedicin, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset