medrek.se

Undersköterska Vigavägen, Köpingebro

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-05-26

Ansök nu

Undersköterska Vigavägen, Köpingebro

Beskrivning av verksamheten 

Förenade Care driver sedan 2015 vård- och omsorgsboendet Vigavägen på uppdrag av Ystad kommun. Vigavägen har 32 lägenheter i markplan. Här arbetar undersköterskor, gruppledare, Leva livet inspiratör, SPA-terapeut, mångsysslare och verksamhetschef. Sjuksköterska finns tillgänglig dygnet runt. Arbetsterapeut och fysioterapeut arbetar kommunövergripande dagtid. 

Vårt arbete gör skillnad i de äldres vardag. Omsorgen präglas av en helhetssyn på människan och genomsyras av grundtanken att de äldre har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv med stöd från personal. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för de äldre, närstående, personal och uppdragsgivare. Interna och externa utbildningar erbjuds. På Vigavägen finns engagerade medarbetare som alla arbetar efter nationella värdegrunden och Förenade Cares motto: Omtanke- Vänlighet- Service. 

Det finns ett SPA som erbjuder bad i bassäng, badkar, bastu samt massage av certifierad SPA terapeut. 

Förenade Care eftersträvar en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för våra medarbetare. Vår målsättning är att ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär omvårdnadsarbete på en somatisk enhet utifrån den enskildes behov, önskemål och delegerad hemsjukvård. Insatserna planeras i samråd med individen, närstående och kontaktman. En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring den enskilde för att få en god helhetssyn och personcentrerad omvårdnad. I arbetet ingår bl.a. att vara kontaktman och ombud till ett eller flera ansvarsområden. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Specialistutbildning inom psykiatri är meriterande. Du har erfarenhet från tidigare arbete inom äldreomsorgen. Erfarenhet från kvalitetsregister Senior Alert och BPSD är meriterande. Då arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du har datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. 

Personliga egenskaper

Du har ett brinnande intresse för värdegrundsfrågor och vill arbeta med målgruppen. Ditt intresse och engagemang är stort för aktivering och att kunna ge de äldre en meningsfull vardag. Med din kompetens och erfarenhet bidrar du till att utveckla arbetet och anpassa det efter varje individs unika behov och önskemål.  

Som person har du god samarbetsförmåga och en positiv inställning till ditt arbete. Du är ansvarsfull, kreativ och hittar lösningar tillsammans med dina kollegor i vardagen. Vidare behöver du ha empatisk förmåga, vara flexibel och kunna fatta beslut. Du har ett respektfullt bemötande till alla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid efter en godkänd provanställning under 6 månader. Möjlighet till att höja sysselsättningsgraden genom att arbeta extra finns. Dag, kväll och helgtjänstgöring ingår i tjänsten. Rökfri och mobilfri arbetstid. Arbetskläder tillhandahålls. Friskvårdsbidrag.

Sysselsättningsgrad

80 %

Löneform

Månadslön. Individuell lön. Kollektiv avtal finns. 

Tillträde

13 juni eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag

220528. Ansökningar behandlas fortlöpande. 

Kontaktperson

Annika Sjöstedt, verksamhetschef 0701-669732

Facklig företrädare

Catharina Grönlund Nilsson, arbetsplatsombud Kommunal 0411-578603

Dela detta jobb

Undersköterska Vigavägen, Köpingebro

Förenade Care AB