medrek.se

Undersköterskor, dag, till akutsjukvården inom Tema Neuro i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Undersköterskor, dag, till akutsjukvården inom Tema Neuro i Solna

Brinner du också för neurologi och akutsjukvård? Kom och bli en av oss!

På Neuro 1 är vi ensamutövare av specifik neurologisk akutsjukvård, något vi är stolta över och vill fortsätta utveckla. Vårt primära uppdrag är att ge specialistvård till patienter som drabbas av ocklusioner eller blödningar i hjärnan. Vi har det stora uppdraget för den akuta direktriageringen av strokepatienter i Stockholm, ett arbete som genomförs väl tack vare vårt goda samarbete med den prehospitala verksamheten samt de andra akutsjukhusen i Stockholm. Vår larmverksamhet bedrivs dygnet runt. 

Om tjänsten 

Som undersköterska hos oss får du ett spännande arbete där inget arbetspass det andra likt, och en stor roll i patienternas behandlingsflöde! Här växlar du mellan vårdavdelningsarbete och akut omhändertagande samt övervakning av svårt sjuka strokepatienter. På våra övervakningsenheter övervakar vi vitala funktioner i form av andning, cirkulation, medvetandegrad, metabola parametrar samt neurologiskt status. Här ges även specifikt medicinska behandlingar så som trombolys, CPAP, cough assist och anti-epileptisk intravenös behandling. 

Vi söker nu undersköterskor för tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Observera att dagtjänst inkluderar kvällsarbete samt tjänstgöring två av fem helger.  

Vi erbjuder 

- en arbetsplats med en stimulerande och god arbetsmiljö 

- personligt anpassad inskolning efter dina tidigare erfarenheter och behov och en uppskattad introduktionskurs 

- stora möjligheter att utvecklas glada, kompetenta och trygga kollegor samt chefer med mångårig erfarenhet av neurologi, akutsjukvård och ledarskap 

- en fräsch arbetsmiljö i nya lokaler utrustade med det senaste inom medicinteknik! 

Vi söker 

Vi vänder oss till dig som har ett genuint intresse för neurologi, omvårdnad och akutsjukvård och som ser glädjen och möjligheterna i att får arbeta i framtidens sjukhus. Att arbeta hos oss ställer höga krav på kunskap och intresse om hjärnans anatomi och fysiologi samt de symtom människan kan drabbas av före och efter en blödning eller ocklusion i hjärnan. 
 

Vi önskar att du ställer dig positivt till att arbeta i en organisation i förändring, där du själv gärna medverkar till vård- och verksamhetsutveckling och därmed utvecklas i din roll som undersköterska.  

Vi förväntar oss att du arbetar enligt Karolinskas grundvärderingar; Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Kvalifikationer  

- Utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård 

- Erfarenhet av arbete inom slutenvård, kirurgi eller medicin   

- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. 

Kunskap och erfarenhet inom neurologi och akutsjukvård är mycket meriterande.  

Sök redan idag! 

Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill jobba hos oss. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval. 

Observera att då en del av våra patienter är minderåriga kommer utdrag ur belastnings- och misstankeregister att göras innan eventuell anställning.   

Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Sandra Börjesson 
Omvårdnadschef
 0725-84 06 28

Cecilia Ganning 
Omvårdnadschef
 072-584 06 24

Fackliga representanter

Eva Kristin Persson, Kommunal, tel. 08-517 720 15

 

Dela detta jobb

Undersköterskor, dag, till akutsjukvården inom Tema Neuro i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset