medrek.se

Undersköterskor för sommarvikariat till Karolinska Universitetssjukhuset

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Undersköterskor för sommarvikariat till Karolinska Universitetssjukhuset

Vill du arbeta inom vår högspecialiserade vård och få en värdefull erfarenhet som undersköterska på ett av Europas största universitetssjukhus? Vi söker nu sommarvikarier till både Solna och Huddinge!
Karolinska har i uppdrag att vara Region Stockholms universitetssjukhus med särskilt ansvar för specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Inför sommaren 2019 rekryterar vi nu vikarierande undersköterskor till hela Karolinska Universitetssjukhuset i både Solna och Huddinge.  
 
Som undersköterska på våra sjukhus arbetar du i de flesta fall med patientnära arbete i en högspecialiserad vårdmiljö. I många av våra verksamheter innebär det att du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i vårdteamet, men även andra arbetsuppgifter kan förekomma. 
 
Arbetet som undersköterska skiljer sig om du vill jobba på Karolinskas universitetslaboratorie. Här arbetar du främst med venös- och kapillär provtagning på någon av våra provtagningsenheter eller Blodcentraler som finns i Stockholm med omnejd, från Norrtälje i norr till Södertälje i söder.  
 
När du börjar hos oss kommer du att få en introduktion som är individuellt anpassad efter dina behov.  
 
Om du vill läsa mer om Karolinska Universitetssjukhuset kan du göra det här! 
 
Vi söker dig som tar eget ansvar för ditt arbete, är trygg i dig själv och förhåller dig positiv i pressade situationer. Då vi arbetar i team förutsätter vi att du hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill är det viktigt att du är lyhörd inför andras behov; du känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.  
 
Kvalifikationer  
 
Behörig att arbeta som undersköterska, vilket innebär att du inför sommaren 2019 är:  
 
•    Utbildad undersköterska och har minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom vården eller  
•    Sjuksköterskestuderande och har avslutat T4 eller  
•    Röntgensjuksköterskestuderande och har avslutat T4 eller  
•    Läkarstuderande och har avslutat T5  
 
Om du vill jobba på Karolinskas universitetslaboratorie är du även kvalificerad om du studerar till biomedicinsk analytiker och har avslutat T4.
 
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.  
 
För att vara aktuell för en tjänst behöver du kunna jobba minst fyra veckor i följd.  
 
Information om rekryteringsprocessen
  
Din ansökan ska innehålla:  
•    CV  
•    Personligt brev  
 
När du skickar in din ansökan kommer du att få ange om du vill jobba i Solna eller i Huddinge eller om du är öppen för båda.  
 
Rekryteringsprocessen pågår löpande under våren och om du är aktuell för en tjänst kommer du inom kort att bli kallad till en gruppintervju via mejl.  
 
Mer information om gruppintervjun får du längre fram i processen.  
 
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!  
 
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via mejl: sommarvikarie.karolinska@sll.se. Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mejl.  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid

Fackliga representanter
Kommunal, Expedition tel: 08-585 803 90

Dela detta jobb

Undersköterskor för sommarvikariat till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset