medrek.se

-->

Med anledning av coronaviruset (covid-19) har behovet av undersköterskor ökat inom vår infektionsverksamhet på Karolinska Universitetssjukhuset. 

Vi har under våren möts av ett fantastiskt engagemang från människor som vill hjälpa till i denna sällsynta situation. För att säkerställa att vi även framöver kan möta vårdbehovet behöver vi din hjälp som utbildad undersköterska.  

Om tjänsten 

Tjänsten riktar sig till dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård och vill ha en tillfällig anställning med anledning av den rådande situationen som rör covid-19. Just nu är det främst infektionsavdelningar och specifika Covid19-avdelningar som har ett ökat behov. 

Exempel på arbetsuppgifter som kan komma att bli en del i det vardagliga arbetet: 

  • basal omvårdnad 

  • omläggningar 

  • olika provtagningar efter delegering 

  • hantering av olika dränage efter delegering 

  • kontroll av vitalparametrar 

Omfattning varierar utifrån behov. 

Vi arbetar alla utifrån vår vision, Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården. 

Vi söker 
Vi söker dig som tar eget ansvar för ditt arbete, är trygg i dig själv och förhåller dig positiv i pressade situationer. Du uppskattar att arbeta i en föränderlig vardag och planerar din dag utifrån att ingen dag är den andra lik. Då vi arbetar i team förutsätter vi att du hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill är det viktigt att du är lyhörd inför andras behov; du känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.   

Kvalifikationer 

Behörig att arbeta som undersköterska vilket innebär att du uppfyller något av följande krav:   

  • Utbildad undersköterska som har varit kliniskt verksam minst 6 månader inom sjukhus de senaste åren

  • Sjuksköterskestuderande och har avslutat T4 

  • Läkarstuderande och har avslutat T5   

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, nivå C1 . 

Vi ser gärna att du kan arbeta minst 2 pass i veckan, gärna mer samt att du kan börja relativt omgående.  Vi söker även dig som är flexibel gällande att arbete dagtid, kvällstid och helger.

Vi ser det som en självklarhet att du följer våra värderingar: Ansvar, medmänsklighet och helhetssyn 

Urvalsarbetet och tillsättning sker med utgångspunkt i pandemins utveckling, med andra ord kan annonsen komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV 
3. Besvarade urvalsfrågor 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Undersköterskor för timanställning till Covid19-avdelning inom Karolinska Universitetssjukhuset

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb