medrek.se

logo

Undersköterskor hemtjänst Mjölby

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-08

Ansök nu

Undersköterskor hemtjänst Mjölby

Vi hjälper personer i ordinärt boende utifrån Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi samarbetar med Mjölby hemsjukvård och arbetar tillsammans i team för att skapa bra förutsättningar för vårdtagare och personal. Vi som arbetar tillsammans är vårdbiträden/undersköterskor, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, planerare och chef.

Vi erbjuder omsorg och service av hög kvalitet genom personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. Vi har en utbildningsplan till alla medarbetare vilket gör att vi kan arbeta med hög kvalité och trygghet till personer som behöver vår hjälp.

ARBETSUPPGIFTER   Som undersköterska hos oss kommer du att utföra omsorg- och servicearbete utifrån kundens önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Under ditt arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bland annat kommer att utföra tillsyn, personlig hygien, hjälpa till med inköp, svara på larm och ha social samvaro. Du kommer också utföra delegerade arbetsuppgifter från legitimerad personal i form av läkemedelsgivning och träning.

I arbetet ingår databaserad dokumentation, vilket innebär att du både måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och det är en fördel om du har datavana.

KVALIFIKATIONER   Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som medarbetare är du glad, positiv och sätter våra vårdtagare i centrum. Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke, vänlighet och service. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

KRAV 

Kan Cykla

B-körkort

ÖVRIGT

Pälsdjur förekommer.

Arbetstid/varaktighet Tillsvidareanställning med arbete dag/kväll och helg.

Tillträde 1 april eller enligt överenskommelse

Lön Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
 Regionchef Anette Lundgren

Mail: anette.lundgren@forenadecare.com

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Undersköterskor hemtjänst Mjölby

Forenede Care