medrek.se

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser att du har erfarenhet inom vård- och omsorgsområdet. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i hemtjänst ser vi det som meriterande. Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter, samt att arbeta med dokumentation, krävs goda kunskaper i det svenska språket både gällande tal och skrift.
Just nu söker vi för kunds räkning 2 undersköterskor ,med körkort, på deltid så snart som möjligt till arbete på äldreboende/hemtjänst i Värmdö. Tycker du om att arbeta med människor och har kundens individuella behov i fokus kan det här vara ett uppdrag för dig. Vi söker Dig som vill använda din kompetens som undersköterska i mötet med våra kunder i hemtjänsten/äldreboende.
Arbetet innebär att ge social omsorg, service bl.a med personlig omvårdnad till exempel läggning, toalettbesök, medicingivning och tillsyn. I dina arbetsuppgifter ingår även att löpande dokumentera samt att utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterska. Då större delen av arbetet utförs i hemmen hos de vi stödjer är arbetsplatsen varierande och utvecklande, och ställer även krav på ett flexibelt och situations anpassat arbetssätt.


Just nu söker vi 2 undersköterskor inom äldreomsorg på deltid, 60-80%, inom Värmdö kommun, för kunds räkning.

Undersköterska med minst två års erfarenhet inom äldreomsorg, ett genuint intresse för människor och noggrannhet är våra grundläggande krav.

Vi lägger stor vikt vid din ansvarstagande förmåga, att du är duktig på att samarbeta och arbeta självständigt, och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är bekväm i din yrkesroll, engagerad och flexibel. Självklart måste du kunna kommunicera på svenska.

Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002. Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal, ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension för våra medarbetare. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner.

Undersköterskor i Värmdö kommun

Företag Mix Medicare
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-16

Ansök nu

Dela detta jobb