medrek.se

logo

Undersköterskor Månstorps Ängar

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Undersköterskor Månstorps Ängar

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Förenade Care driver Månstorps Ängar på uppdrag av Vellinge kommun. Vård- och omsorgsboendet har totalt 56 boendeplatser, fördelade på 4 enheter. Boendet erbjuder platser till äldre personer med Kognitiv svikt.

Månstorps Ängar har stora trädgårdar för utevistelser samt gemensamhetslokaler. Vi har Butik, salong sinnesrum m.m. Vi vill ligga i framkant vad det gäller omvårdnad av personer med kognitiv svikt.

Vi är Stjärnmärkt enligt Svenskt Demenscentrum och arbetar personcentrerat med salutogent förhållningssätt.

Som stöd för detta arbetar vi i team mellan SSK, gruppledare, paramedicinare samt specialistutbildade undersköterskor demens.

Vi lägger stort fokus på att aktiviteter genomförs under dagarna dels genom gemensamma men också individuella aktiviteter, allt utifrån hyresgästernas önskemål.

Vi arbetar med kontaktmannaskap i nära samarbete med närstående.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmånserbjudande.

ARBETSUPPGIFTER/KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med arbetslivserfarenhet från äldreomsorgen. Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus.

I arbetet ingår även dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datorvana.

Meriterande är tidigare delegering inom HSL.

Dela detta jobb

logo
Undersköterskor Månstorps Ängar

Förenade Care AB