medrek.se

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

I hemtjänsten pågår ett spännande utvecklingsarbete där vi arbetar mot självansvariga team. Vilket innebär att du med dina kollegor jobbar aktivt med kontaktmannaskap med brukaren i fokus. Där genomförandeplan och riskbedömningar i Senior Alert är ett kvalitetsverktyg i det dagliga arbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker ett antal undersköterskor och/eller vårdbiträden till hemtjänsten.

Som undersköterska eller vårdbiträde i kommunens hemtjänst kommer du att utföra biståndsbeviljade omvårdnadsinsatser och delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Läkemedelsdelegering erhålls vid godkänt prov av ansvarig sjuksköterska. Arbetsuppgifterna utförs i ordinärt boende och är ett självständigt arbete. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer; hjälp med personlig omsorg som innebär allt från dusch, påklädning, ordna måltider, bädda säng och beställa varor. Städ, ledsagning och apoteksärende.

Tvätt och inköp utförs av våra samarbetspartners, inom centralorten.

Vård i livets slutskede förekommer i vår verksamhet.

Vi samarbetar med hälso- och sjukvårdsenheten där du möter sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Timvikariat, tjänstgöring under dag, kväll och helg. Natt förekommer i Nattpatrullen och dygnet runt ärenden.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara 18 år och bör ha en utbildningsbakgrund från omvårdnadsprogrammet eller erfarenhet inom vårdyrket. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du är flexibel, lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete. Har lätt för att kommunicera mellan kollegor och olika verksamheter. Tar ansvar för att brukarna får en säker och trygg omvårdnadsinsats. Då arbetet ibland innebär kortare insatser hos brukarna, förväntas att du är trygg och professionell i ditt uppdrag. Goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift. Om Du blir aktuell för anställning erbjuds Du introduktion.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot det.
För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, se länk via hemsida www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.3.pdf

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Undersköterskor och Vårdbiträden - vikariat till hemtjänst

Regioner
Utgår

2019-09-15

Ansök nu

Dela detta jobb